search
Udostępnij
Darmowa dostawa już od 100 zł
Wschód jeszcze nigdy nie był tak blisko – przygotowanie chińskich dań jest w zasięgu ręki. Używając woka i korzystając z naszych porad, przyrządzisz ryż po kantońsku, kurczaka z grzybami i pędami bambusa, smażone lody... Seria książek kulinarnych W kuchni to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i
Wschód jeszcze nigdy nie był tak blisko – przygotowanie chińskich dań jest w zasięgu ręki. Używając woka i korzystając z naszych porad, przyrządzisz ryż po kantońsku, kurczaka z grzybami i pędami bambusa, smażone lody... Seria książek kulinarnych W kuchni to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.
Niedostępny
Darmowa dostawa już od 100 zł
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
SEKRETY KUCHNI CHIŃSKIEJ Paola Scolari
Wschód jeszcze nigdy nie był tak blisko – przygotowanie chińskich dań jest w zasięgu ręki. Używając woka i korzystając z naszych porad, przyrządzisz ryż po kantońsku, kurczaka z grzybami i pędami bambusa, smażone lody... Seria książek kulinarnych W kuchni to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami ...