WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

SPRYTNE GOTOWANIE

SPRYTNE GOTOWANIE Szymon Czerwiński - Harde
search

SPRYTNE GOTOWANIE

Szymon Czerwiński

Harde

9788366252592

22 x 16.5

228

miękka

Szymon Czerwiński, finalista V edycji programu Master Chef, przedstawia swoje autorskie wersje przepisów dań na różne okazje.

Podstawowe założenie jego kuchni to:
• Powszechna dostępność składników (oferta sieciowych dyskontów).
• Prostota wykonania dań, bez wyszukanych technik czy umiejętności, lub sprzętu.
• Możliwość korzystania

Szymon Czerwiński, finalista V edycji programu Master Chef, przedstawia swoje autorskie wersje przepisów dań na różne okazje.

Podstawowe założenie jego kuchni to:
• Powszechna dostępność składników (oferta sieciowych dyskontów).
• Prostota wykonania dań, bez wyszukanych technik czy umiejętności, lub sprzętu.
• Możliwość korzystania z półproduktów lub tzw. „gotowców”.
• Szybkość wykonania potraw.
• Funkcjonalność i użyteczność prezentowanych przepisów – aspekt ekonomiczny, wykorzystanie pozostałości.
• Porady i ciekawostki w rodzaju tip & tricks.
• Swobodny i naturalny sposób prezentacji potraw.

W książce zaprezentowanych jest ok. 100 przepisów, które są podzielone na 3 główne sekcje:
1. Sprytne dania codzienne,
2. Sprytne slow - dania na różne okazje – weekend, proszone przyjęcie impreza,
3. Twoje sprytne wielkie WOW!

czytaj więcej
Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
14,00 zł
39,99 zł
Taniej o: 26 zł (-65%)

Mamy na stanie 5 szt. i jesteśmy gotowi do wysyłki

Wysyłamy w 24h + czas dostawy

14 dni na zwrot produktu

Koszty dostaw już od 8.90 zł

Darmowa dostawa już od 100 zł

Blik Przelewy24 GPay Visa Mastercard

Recenzje

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

SPRYTNE GOTOWANIE

Szymon Czerwiński, finalista V edycji programu Master Chef, przedstawia swoje autorskie wersje przepisów dań na różne okazje.

Podstawowe założenie jego kuchni to:
• Powszechna dostępność składników (oferta sieciowych dyskontów).
• Prostota wykonania dań, bez wyszukanych technik czy umiejętności, lub ...

Napisz swoją opinię