search
Udostępnij
Darmowa dostawa już od 100 zł
Ryby i kultura – tak można podsumować naszą nową książkę. Poza 40 przepisami na rybne dania stworzonymi przez Jakuba Mikołajczaka jest tu też sporo do poczytania. Zapalony wędkarz Olin Gutowski pisze o atrakcjach Wybrzeża. Profesor Jarosław Dumanowski przybliża historię ryb w polskiej kuchni. Krytyk architektury Grzegorz Piątek skupia
Ryby i kultura – tak można podsumować naszą nową książkę. Poza 40 przepisami na rybne dania stworzonymi przez Jakuba Mikołajczaka jest tu też sporo do poczytania. Zapalony wędkarz Olin Gutowski pisze o atrakcjach Wybrzeża. Profesor Jarosław Dumanowski przybliża historię ryb w polskiej kuchni. Krytyk architektury Grzegorz Piątek skupia się na gdyńskim modernizmie. Monika Brzywczy pisze o zwyczajach rybaków i historii gdyńskiej rodziny. Z „O rybach” dowiecie się też, jak odpowiedzialnie kupować ryby, które można jeść i podać bez szkody dla środowiska.
Niedostępny
Darmowa dostawa już od 100 zł
Powiadom mnie o zmianie ceny.
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
O RYBACH
Ryby i kultura – tak można podsumować naszą nową książkę. Poza 40 przepisami na rybne dania stworzonymi przez Jakuba Mikołajczaka jest tu też sporo do poczytania. Zapalony wędkarz Olin Gutowski pisze o atrakcjach Wybrzeża. Profesor Jarosław Dumanowski przybliża historię ryb w polskiej kuchni. Krytyk architektury Grzegorz Piątek skupia się na ...