WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

PRAWDZIWA KUCHNIA POLSKA Hanna Szymanderska

PRAWDZIWA KUCHNIA POLSKA Hanna Szymanderska - Rea
search

    PRAWDZIWA KUCHNIA POLSKA Hanna Szymanderska

    Hanna Szymanderska

    Rea

    9788375444964

    28 x 22

    920

    twarda

    Wydanie 2012r. Oprawa twarda. Strony 924. Format 22,0x28,0cm. Prawdziwa Kuchnia Polska Hanny Szymanderskiej to dzieło wyjątkowe, zawierające niezwykle obszerną wiedzę na temat dawnej i współczesnej kuchni polskiej: „oficjalnej” i regionalnej, środkowopolskiej i kresowej. Napisana barwnym, niezwykle obrazowym językiem wprowadza w kulinarny

    Wydanie 2012r. Oprawa twarda. Strony 924. Format 22,0x28,0cm. Prawdziwa Kuchnia Polska Hanny Szymanderskiej to dzieło wyjątkowe, zawierające niezwykle obszerną wiedzę na temat dawnej i współczesnej kuchni polskiej: „oficjalnej” i regionalnej, środkowopolskiej i kresowej. Napisana barwnym, niezwykle obrazowym językiem wprowadza w kulinarny świat zarówno początkujących, jak i doświadczonych miłośników sztuki gotowania. Książka została wzbogacona o przepisy z tzw. kuchni fusion – od pewnego czasu bardzo popularnej, charakteryzującej się łączeniem smaków z różnych kuchni świata. Tutaj kulinarna Europa łączy się z kulinarną Azją czy Ameryką Łacińską, do europejskich produktów dodawane są wschodnie przyprawy, a potrawy przyrządzane według wschodnich technik kulinarnych.

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      PRAWDZIWA KUCHNIA POLSKA Hanna Szymanderska - Rea
      49,50 zł
      164,99 zł
      Taniej o: 115.49 zł (-70%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      PRAWDZIWA KUCHNIA POLSKA Hanna Szymanderska

      Wydanie 2012r. Oprawa twarda. Strony 924. Format 22,0x28,0cm. Prawdziwa Kuchnia Polska Hanny Szymanderskiej to dzieło wyjątkowe, zawierające niezwykle obszerną wiedzę na temat dawnej i współczesnej kuchni polskiej: „oficjalnej” i regionalnej, środkowopolskiej i kresowej. Napisana barwnym, niezwykle obrazowym językiem wprowadza w kulinarny świat ...

      Napisz swoją opinię