WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

ZIMNA KUCHNIA PRZEPISY PRZYGOTOWANIE DEKOROWANIE Reinhold Metz, Hans Szameitat

ZIMNA KUCHNIA PRZEPISY PRZYGOTOWANIE DEKOROWANIE Reinhold Metz, Hans Szameitat - Rea
search

    ZIMNA KUCHNIA PRZEPISY PRZYGOTOWANIE DEKOROWANIE Reinhold Metz, Hans Szameitat

    Reinhold Metz, Hans Szameitat

    Rea

    9788379933396

    28.5 x 22.5

    408

    twarda

    Zimna kuchnia to obszerna wiedza o sposobach przyrządzania potraw, potocznie zwanych zimnymi daniami oraz o produktach i technikach stosowanych przy ich przygotowaniu. Na 2000 zdjęć przedstawiono, krok po kroku, przygotowywanie, zdobienie i serwowanie atrakcyjnych potraw.
    Zimna kuchnia to najnowszy leksykon dla gastronomów i kucharzy a także amatorów

    Zimna kuchnia to obszerna wiedza o sposobach przyrządzania potraw, potocznie zwanych zimnymi daniami oraz o produktach i technikach stosowanych przy ich przygotowaniu. Na 2000 zdjęć przedstawiono, krok po kroku, przygotowywanie, zdobienie i serwowanie atrakcyjnych potraw.
    Zimna kuchnia to najnowszy leksykon dla gastronomów i kucharzy a także amatorów dobrego gotowania. Niezastąpiony doradca dla twórców zimnych bufetów, a jednocześnie obszerna książka kucharska z najbardziej cenionymi przepisami zimnej kuchni.

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      ZIMNA KUCHNIA PRZEPISY PRZYGOTOWANIE DEKOROWANIE Reinhold Metz, Hans Szameitat - Rea
      39,00 zł
      130,00 zł
      Taniej o: 91 zł (-70%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      ZIMNA KUCHNIA PRZEPISY PRZYGOTOWANIE DEKOROWANIE Reinhold Metz, Hans Szameitat

      Zimna kuchnia to obszerna wiedza o sposobach przyrządzania potraw, potocznie zwanych zimnymi daniami oraz o produktach i technikach stosowanych przy ich przygotowaniu. Na 2000 zdjęć przedstawiono, krok po kroku, przygotowywanie, zdobienie i serwowanie atrakcyjnych potraw.
      Zimna kuchnia to najnowszy leksykon dla gastronomów i kucharzy a także ...

      Napisz swoją opinię