TORBY NA PREZENTYBez%20tytu%C5%82u_2.png 

ZIMNA KUCHNIA PRZEPISY PRZYGOTOWANIE DEKOROWANIE Reinhold Metz, Hans Szameitat

ZIMNA KUCHNIA PRZEPISY PRZYGOTOWANIE DEKOROWANIE Reinhold Metz, Hans Szameitat - Rea
search

    ZIMNA KUCHNIA PRZEPISY PRZYGOTOWANIE DEKOROWANIE Reinhold Metz, Hans Szameitat

    Reinhold Metz, Hans Szameitat

    Rea

    9788379933396

    28.5 x 22.5

    408

    twarda

    Zimna kuchnia to obszerna wiedza o sposobach przyrządzania potraw, potocznie zwanych zimnymi daniami oraz o produktach i technikach stosowanych przy ich przygotowaniu. Na 2000 zdjęć przedstawiono, krok po kroku, przygotowywanie, zdobienie i serwowanie atrakcyjnych potraw.
    Zimna kuchnia to najnowszy leksykon dla gastronomów i kucharzy a także amatorów

    Zimna kuchnia to obszerna wiedza o sposobach przyrządzania potraw, potocznie zwanych zimnymi daniami oraz o produktach i technikach stosowanych przy ich przygotowaniu. Na 2000 zdjęć przedstawiono, krok po kroku, przygotowywanie, zdobienie i serwowanie atrakcyjnych potraw.
    Zimna kuchnia to najnowszy leksykon dla gastronomów i kucharzy a także amatorów dobrego gotowania. Niezastąpiony doradca dla twórców zimnych bufetów, a jednocześnie obszerna książka kucharska z najbardziej cenionymi przepisami zimnej kuchni.

    czytaj więcej
    Produkt może mieć uszkodzone opakowanie, metkę cenową lub naruszoną plombę fabryczną opakowania.
    Uszkodzenia nie wpływają na funkcjonalność produktu.
    Produkt jest nieużywany, kompletny i fabrycznie nowy.
      ZIMNA KUCHNIA PRZEPISY PRZYGOTOWANIE DEKOROWANIE Reinhold Metz, Hans Szameitat - Rea
      39,00 zł
      130,00 zł
      Taniej o: 91 zł (-70%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      ZIMNA KUCHNIA PRZEPISY PRZYGOTOWANIE DEKOROWANIE Reinhold Metz, Hans Szameitat

      Zimna kuchnia to obszerna wiedza o sposobach przyrządzania potraw, potocznie zwanych zimnymi daniami oraz o produktach i technikach stosowanych przy ich przygotowaniu. Na 2000 zdjęć przedstawiono, krok po kroku, przygotowywanie, zdobienie i serwowanie atrakcyjnych potraw.
      Zimna kuchnia to najnowszy leksykon dla gastronomów i kucharzy a także ...

      Napisz swoją opinię