
search
Udostępnij

Książka poświęcona sztuce wypiekania pieczywa. Znajdziemy w niej sprawdzone domowe sposoby na chrupiące i różnorodne chleby, bułki, bułeczki i bagietki. Podpowiedzi krok po kroku pomogą przygotować zarówno typowo polskie pieczywo, regionalne smakołyki, chleby ciemne, jasne, pszenne, żytnie, na drożdżach i na zakwasie, a także najciekawsze
Książka poświęcona sztuce wypiekania pieczywa. Znajdziemy w niej sprawdzone domowe sposoby na chrupiące i różnorodne chleby, bułki, bułeczki i bagietki. Podpowiedzi krok po kroku pomogą przygotować zarówno typowo polskie pieczywo, regionalne smakołyki, chleby ciemne, jasne, pszenne, żytnie, na drożdżach i na zakwasie, a także najciekawsze wypieki z różnych stron świata.

Niedostępny
Darmowa dostawa już od 59.99 zł
Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
Pon. – Pt. 8:00 – 15:00