
search
Udostępnij

Bułki, bagietki, bajgle – pszenne, żytnie, kukurydziane, jasne lub ciemne, ale najzdrowsze są te pełnoziarniste, zawierające niełuskane ziarna różnych zbóż. Większość z nas nie może się obyć bez tradycyjnego pieczywa i nie ma w tym nic dziwnego – przecież na całym świecie jest ono jednym z głównych składników wielu dań.
Warto
Bułki, bagietki, bajgle – pszenne, żytnie, kukurydziane, jasne lub ciemne, ale najzdrowsze są te pełnoziarniste, zawierające niełuskane ziarna różnych zbóż. Większość z nas nie może się obyć bez tradycyjnego pieczywa i nie ma w tym nic dziwnego – przecież na całym świecie jest ono jednym z głównych składników wielu dań.
Warto pamiętać, że pieczywo to nie tylko pyszny dodatek, ale również źródło wielu składników potrzebnych do prawidłowego rozwoju i funkcjonowania organizmu. Zawiera węglowodany, magnez, żelazo, witaminy B i E oraz – przede wszystkim – błonnik. Okazuje się więc, że pieczywo, zwłaszcza to domowe, samodzielnie przygotowane, jest potrzebne w codziennej diecie i nie warto z niego rezygnować

Niedostępny
Darmowa dostawa już od 59.99 zł
Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
Pon. – Pt. 8:00 – 15:00