WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

JADŁONOMIA KUCHNIA ROŚLINNA 100 PRZEPISÓW NIE TYLKO DLA WEGAN Marta Dymek

JADŁONOMIA KUCHNIA ROŚLINNA 100 PRZEPISÓW NIE TYLKO DLA WEGAN Marta Dymek - Dwie Siostry
search

    JADŁONOMIA KUCHNIA ROŚLINNA 100 PRZEPISÓW NIE TYLKO DLA WEGAN Marta Dymek

    Marta Dymek

    Dwie Siostry

    9788363696184

    3 x 22.5

    288

    twarda

    Pierwsza książka kucharska twórczyni „Jadłonomii” – najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.

    Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?
    Do czego wykorzystać natkę marchewki?
    Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?

    Na te i wiele innych pytań znajdziecie odpowiedź w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek –

    Pierwsza książka kucharska twórczyni „Jadłonomii” – najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.

    Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?
    Do czego wykorzystać natkę marchewki?
    Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?

    Na te i wiele innych pytań znajdziecie odpowiedź w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek – znanej z programu „Dzień dobry TVN” autorki „Jadłonomii”, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.

    Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      JADŁONOMIA KUCHNIA ROŚLINNA 100 PRZEPISÓW NIE TYLKO DLA WEGAN Marta Dymek - Dwie Siostry
      27,60 zł
      69,00 zł
      Taniej o: 41.4 zł (-60%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      JADŁONOMIA KUCHNIA ROŚLINNA 100 PRZEPISÓW NIE TYLKO DLA WEGAN Marta Dymek

      Pierwsza książka kucharska twórczyni „Jadłonomii” – najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.

      Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?
      Do czego wykorzystać natkę marchewki?
      Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?

      Na te i wiele innych pytań znajdziecie odpowiedź w ...

      Napisz swoją opinię