WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

CHLEB TECHNIKI WYPIEKU PRZEPISY WSKAZÓWKI Jeffrey Hamelman

CHLEB TECHNIKI WYPIEKU PRZEPISY WSKAZÓWKI Jeffrey Hamelman - Buchmann
search

    CHLEB TECHNIKI WYPIEKU PRZEPISY WSKAZÓWKI Jeffrey Hamelman

    Jeffrey Hamelman

    Buchmann

    9788328012592

    19.5 x 23.5

    478

    miękka


    Uznana za najlepszą wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba - za jego „biblię” - zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia. Prezentuje całą gamę technik piekarskich na


    Uznana za najlepszą wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba - za jego „biblię” - zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia. Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      CHLEB TECHNIKI WYPIEKU PRZEPISY WSKAZÓWKI Jeffrey Hamelman - Buchmann
      42,49 zł
      49,99 zł
      Taniej o: 7.5 zł (-15%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      CHLEB TECHNIKI WYPIEKU PRZEPISY WSKAZÓWKI Jeffrey Hamelman


      Uznana za najlepszą wśród książek kucharskich poświęconych  pieczeniu  chleba - za jego „biblię” -  zawiera 140 przepisów, od bagietek,  poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia. Prezentuje ...

      Napisz swoją opinię