
search
Udostępnij
Tak cenna niegdyś sól, używana do konserwacji i przechowywania produktów, dzisiaj oprócz walorów smakowych zbiera same negatywne opinie. Autorka proponuje w książce rozwiązania, które pozwolą uzyskać słony smak potraw bez soli. A więc używajmy ziół, próbujmy innych technik gotowania itp. W książce znajduje się ponad 160 przepisów na
Tak cenna niegdyś sól, używana do konserwacji i przechowywania produktów, dzisiaj oprócz walorów smakowych zbiera same negatywne opinie. Autorka proponuje w książce rozwiązania, które pozwolą uzyskać słony smak potraw bez soli. A więc używajmy ziół, próbujmy innych technik gotowania itp. W książce znajduje się ponad 160 przepisów na przystawki i dania gorące bez soli lub z bardzo małym jej udziałem. Zdrowo a pomimo to smacznie!
Niedostępny
Darmowa dostawa już od 100 zł
Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
Pon. – Pt. 8:00 – 15:00
Barbara Adamczewska, Piotr Adamczewski
Studio EmkaMarta Szloser, Wanda Gąsiorowska
Bukowy lasPowiadom mnie o zmianie ceny.
Lidia Liszewska, Robert Kornacki
Czwarta Strona