search
Udostępnij
Darmowa dostawa już od 100 zł
Podróżować można na wiele sposobów – zwiedzając egzotyczne kraje lub podziwiając piękno własnej ojczyzny, latając samolotem albo jeżdżąc rowerem, błądząc palcem po mapie i snując marzenia... My proponujemy Państwu niezwykłą podróż kulinarną... Aż 105 osób opowie o swoich „jedzeniowych” fascynacjach i odkrywaniu
Podróżować można na wiele sposobów – zwiedzając egzotyczne kraje lub podziwiając piękno własnej ojczyzny, latając samolotem albo jeżdżąc rowerem, błądząc palcem po mapie i snując marzenia... My proponujemy Państwu niezwykłą podróż kulinarną... Aż 105 osób opowie o swoich „jedzeniowych” fascynacjach i odkrywaniu smaków.
Dzięki tej kulinarnej podróży dowiemy się:
• co Marcin Prokop sądzi o szaszłyku z psa
• dlaczego Hanna Bakuła spędzała wigilię z Apaczami
• co Olga Bończyk kocha w kuchni toskańskiej
• gdzie świnka morska jest przysmakiem
• co Kevin Aiston jada na śniadanie
• do czego w Kalabrii służy porrón
• co było w dzieciństwie przysmakiem Omeny Mensah
• jakie warzywo zmogło Litwinów na Węgrzech
• co Jacek Hugo-Bader wie o mongolskich frykasach
• jak Szewach Weiss serwuje gęsie pipki
• czy Andrzej Morozowski lubi smażone świerszcze
• po co Magdzie Gessler 340 kawałków sękacza
• ile papryki może zjeść Andrzej Smolik
• jakie odeskie przysmaki poleca Żora Korolyov
A wszystko to pośród smakowitych zdjęć i fantastycznych przepisów...
Po prostu pyszna lektura!
Niedostępny
Darmowa dostawa już od 100 zł
Na razie nie dodano żadnej recenzji.