search
Udostępnij
Darmowa dostawa już od 100 zł
• Świadomy wybór.
Pstrąg, karp i szczupak z wykorzystywanych od wieków rodzimych zasobów gwarantują najwyższą świeżość ze względu na krótki czas transportu i pomagają chronić nadmiernie eksploatowane morza.
• Cenne informacje.
Zaglądanie przez ramię zawodowemu rybakowi, wielki powrót raka rzecznego oraz instrukcja obchodzenia się z
• Świadomy wybór.
Pstrąg, karp i szczupak z wykorzystywanych od wieków rodzimych zasobów gwarantują najwyższą świeżość ze względu na krótki czas transportu i pomagają chronić nadmiernie eksploatowane morza.
• Cenne informacje.
Zaglądanie przez ramię zawodowemu rybakowi, wielki powrót raka rzecznego oraz instrukcja obchodzenia się z rybami.
• Pewny sukces.
Dokładnie pokazane to, co w przyrządzaniu ryb najważniejsze, by gotowanie stało się relaksem, a potrawy były zdrowe.
Niedostępny
Darmowa dostawa już od 100 zł
Powiadom mnie o zmianie ceny.
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
RYBY Z NASZYCH RZEK I JEZIOR KUCHNIA SMAKOSZA Ingo Swoboda, Jacqueline Vogt
• Świadomy wybór.
Pstrąg, karp i szczupak z wykorzystywanych od wieków rodzimych zasobów gwarantują najwyższą świeżość ze względu na krótki czas transportu i pomagają chronić nadmiernie eksploatowane morza.
• Cenne informacje.
Zaglądanie przez ramię zawodowemu rybakowi, wielki powrót raka rzecznego oraz instrukcja obchodzenia się z rybami.