TORBY NA PREZENTYBez%20tytu%C5%82u_2.png 

PRZEPALANKA OKOWITA NALEWKI I MIODY PITNE Andrzej Fiedoruk

PRZEPALANKA OKOWITA NALEWKI I MIODY PITNE Andrzej Fiedoruk - Zysk i S-ka
search

    PRZEPALANKA OKOWITA NALEWKI I MIODY PITNE Andrzej Fiedoruk

    Zysk i S-ka

    9788377859735

    21 x 15.5

    400

    miękka

    Okowita, przepalanka, nalewki i miody pitne to kompendium wiedzy o alkoholach, z uwzględnieniem zarówno historii ich wytwarzania oraz spożycia, jak i bogactwa zachowanych przepisów.

    Dowiemy się zatem, jak powstawały likier, armaniak, koniak, calvados, whisky, gin, rum, które z nich preferowali nasi przodkowie i z jakich składników najczęściej je

    Okowita, przepalanka, nalewki i miody pitne to kompendium wiedzy o alkoholach, z uwzględnieniem zarówno historii ich wytwarzania oraz spożycia, jak i bogactwa zachowanych przepisów.

    Dowiemy się zatem, jak powstawały likier, armaniak, koniak, calvados, whisky, gin, rum, które z nich preferowali nasi przodkowie i z jakich składników najczęściej je przyrządzano. Krok po kroku poznamy procesy ich wytwarzania wraz z opisem służących do tego profesjonalnych i domowych urządzeń, a także najbardziej udane przepisy na trunki, które uwiodą podniebienie i wprawią w dobry nastrój.

    Książkę wzbogacają praktyczne porady Hieronima Błażejaka - mistrza w sztuce sporządzania nalewek, laureata wielu prestiżowych nagród w tej dziedzinie, a także informacje, jak poprawnie degustować nalewki.

    czytaj więcej
    Produkt może mieć uszkodzone opakowanie, metkę cenową lub naruszoną plombę fabryczną opakowania.
    Uszkodzenia nie wpływają na funkcjonalność produktu.
    Produkt jest nieużywany, kompletny i fabrycznie nowy.
      PRZEPALANKA OKOWITA NALEWKI I MIODY PITNE Andrzej Fiedoruk - Zysk i S-ka
      8,97 zł
      29,90 zł
      Taniej o: 20.93 zł (-70%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      PRZEPALANKA OKOWITA NALEWKI I MIODY PITNE Andrzej Fiedoruk

      Okowita, przepalanka, nalewki i miody pitne to kompendium wiedzy o alkoholach, z uwzględnieniem zarówno historii ich wytwarzania oraz spożycia, jak i bogactwa zachowanych przepisów.

      Dowiemy się zatem, jak powstawały likier, armaniak, koniak, calvados, whisky, gin, rum, które z nich ...

      Napisz swoją opinię