
search
Udostępnij

Joanna Jakubiuk, pedagog z wykształcenia, gotować zaczęła z miłości, zmieniła to w pasję i sposób na życie. Uważa, że lokalne produkty z rodzinnego Podlasia nie ustępują najlepszym smakom świata. W swojej książce chce zmierzyć się z najbardziej niedocenianym warzywem – ziemniakiem. Jeżeli ktoś może udowodnić , że nie bez powodu
Joanna Jakubiuk, pedagog z wykształcenia, gotować zaczęła z miłości, zmieniła to w pasję i sposób na życie. Uważa, że lokalne produkty z rodzinnego Podlasia nie ustępują najlepszym smakom świata. W swojej książce chce zmierzyć się z najbardziej niedocenianym warzywem – ziemniakiem. Jeżeli ktoś może udowodnić , że nie bez powodu ziemniak zaczął swoją wielką karierę na królewskim stole i tam powinien znowu trafić – to tylko ona.
Niedoceniony, a niezastąpiony. Smaczny, zdrowy, przygotowywany na wszelkie możliwe sposoby. Ziemniak. Historia, odmiany, wyjątkowe połączenia i ponad 60 słonych i słodkich przepisów Podlasianki, która mówi o sobie: jestem aktywistką kulinarną. A o ziemniakach wie wszystko.

Niedostępny
Darmowa dostawa już od 59.99 zł
Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
Pon. – Pt. 8:00 – 15:00