WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

PRZECHOWYWANIE I KONSERWOWANIE ŻYWNOŚCI

search

    PRZECHOWYWANIE I KONSERWOWANIE ŻYWNOŚCI

    Gabriele Lehari

    Multico

    9788370734367

    19 x 12.9

    126

    miękka

    Poradnik przeznaczony dla tych którzy przez cały rok chcą korzystać ze zbiorów pochodzących z własnego ogrodu lub nie mają ochoty na spożywanie sztucznie konserwowanej żywności oferowanej powszechnie w sklepach, również dla myśliwych i wędkarzy chcących przechować swoją zdobycz do spożycia na póżniej.Praktyczne porady o metodach

    Poradnik przeznaczony dla tych którzy przez cały rok chcą korzystać ze zbiorów pochodzących z własnego ogrodu lub nie mają ochoty na spożywanie sztucznie konserwowanej żywności oferowanej powszechnie w sklepach, również dla myśliwych i wędkarzy chcących przechować swoją zdobycz do spożycia na póżniej.Praktyczne porady o metodach konserwowania i przechowywania mięsa, ryb, owoców, warzyw, nabiału.Orginalne pomysły na potrawy z samodzielnie zakonserwowanych produktów.


    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      8,75 zł
      25,00 zł
      Taniej o: 16.25 zł (-65%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      PRZECHOWYWANIE I KONSERWOWANIE ŻYWNOŚCI

      Poradnik przeznaczony dla tych którzy przez cały rok chcą korzystać ze zbiorów pochodzących z własnego ogrodu lub nie mają ochoty na spożywanie sztucznie konserwowanej żywności oferowanej powszechnie w sklepach, również dla myśliwych i wędkarzy chcących przechować swoją zdobycz do spożycia na póżniej.Praktyczne porady o metodach ...

      Napisz swoją opinię