WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

WITAMINY. CZY I DLACZEGO POMAGAJĄ, KIEDY I JAK BEZPIECZNIE JE STOSOWAĆ

search

    WITAMINY. CZY I DLACZEGO POMAGAJĄ, KIEDY I JAK BEZPIECZNIE JE STOSOWAĆ

    Ulrich Strunz

    Vital

    9788365846860

    20.5 x 14.5

    312

    miękka


    Autor nagłaśnia zatajane badania niezbicie udowadniające korzystny wpływ suplementacji witaminowej. Uświadamia, że prawie nikt nie przyjmuje wystarczającej ilości kwasu foliowego w zielonych warzywach, podczas gdy jego niedobór może prowadzić do poronień i powstawania wad rozwojowych płodu. Kolejnym związkiem, na którego deficyt powszechnie


    Autor nagłaśnia zatajane badania niezbicie udowadniające korzystny wpływ suplementacji witaminowej. Uświadamia, że prawie nikt nie przyjmuje wystarczającej ilości kwasu foliowego w zielonych warzywach, podczas gdy jego niedobór może prowadzić do poronień i powstawania wad rozwojowych płodu. Kolejnym związkiem, na którego deficyt powszechnie cierpimy, jest witamina D, której nasza skóra w polskim klimacie nie ma szans wyprodukować w wystarczającej ilości. Tymczasem pełni ona ważną rolę ochronną przed rakiem, zawałem serca czy stwardnieniem rozsianym. Autor, w sposób naukowy, a zarazem zrozumiały, omawia kluczowe witaminy, wyjaśniając co tak naprawdę robią, dlaczego pilnie ich potrzebujemy i jak możemy z nich w największym stopniu skorzystać. Poznaj moc witamin!

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      15,54 zł
      44,40 zł
      Taniej o: 28.86 zł (-65%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      WITAMINY. CZY I DLACZEGO POMAGAJĄ, KIEDY I JAK BEZPIECZNIE JE STOSOWAĆ


      Autor nagłaśnia zatajane badania niezbicie udowadniające korzystny wpływ suplementacji witaminowej. Uświadamia, że prawie nikt nie przyjmuje wystarczającej ilości kwasu foliowego w zielonych warzywach, podczas gdy jego niedobór może prowadzić do poronień i powstawania wad rozwojowych płodu. Kolejnym związkiem, na którego deficyt powszechnie cierpimy, jest ...

      Napisz swoją opinię