WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

PODANO DO STOŁU. SAVOIR VIVRE DLA DZIECI

search

    PODANO DO STOŁU. SAVOIR VIVRE DLA DZIECI

    Irma Kalnina

    Adamada

    9788381180498

    27 x 21

    72

    twarda


    Uroczysta kolacja w restauracji, niedzielne śniadanie z rodziną, obiad w szkolnej stołówce – nieważne, przy jakim stole się siedzi, zasady savoir-vivre’u obowiązują zawsze.
    Tylko dzieci nie zawsze o tym wiedzą.

    Żeby pomóc im zrozumieć, dlaczego myje się dłonie przed posiłkiem, nie trzyma łokci na blacie, a tylko niektóre potrawy je


    Uroczysta kolacja w restauracji, niedzielne śniadanie z rodziną, obiad w szkolnej stołówce – nieważne, przy jakim stole się siedzi, zasady savoir-vivre’u obowiązują zawsze.
    Tylko dzieci nie zawsze o tym wiedzą.

    Żeby pomóc im zrozumieć, dlaczego myje się dłonie przed posiłkiem, nie trzyma łokci na blacie, a tylko niektóre potrawy je palcami, trzeba się wykazać nie lada cierpliwością albo… powierzyć to zadanie specjaliście. Irma Kalniņa zrozumiale i z wdziękiem opowiada o dobrych manierach przy stole, wyjaśnia, dlaczego są one ważne, i pokazuje, że mogą się przydać także w innych, niezwiązanych z jedzeniem sytuacjach. Irma Kalniņa jest uznaną międzynarodową ekspertką w dziedzinie komunikacji i etykiety biznesowej. Odebrane w dzieciństwie dobre wychowanie miało kluczowe znaczenie w dorosłym życiu autorki, dało jej poczucie swobody i pewności siebie w najróżniejszych sytuacjach – zarówno podczas rodzinnych obiadów, jak i na oficjalnych bankietach dyplomatycznych organizowanych w stolicach państw na całym świecie.

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      13,97 zł
      39,90 zł
      Taniej o: 25.94 zł (-65%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      PODANO DO STOŁU. SAVOIR VIVRE DLA DZIECI


      Uroczysta kolacja w restauracji, niedzielne śniadanie z rodziną, obiad w szkolnej stołówce – nieważne, przy jakim stole się siedzi, zasady savoir-vivre’u obowiązują zawsze.
      Tylko dzieci nie zawsze o tym wiedzą.

      Żeby pomóc im zrozumieć, dlaczego myje się dłonie przed posiłkiem, nie trzyma łokci na blacie, a tylko niektóre potrawy je ...

      Napisz swoją opinię