WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

WSZYSCY JEDZĄ NALEŚNIKI. KSIĄŻKA Z PRZEPISAMI Agata Loth-Ignaciuk

WSZYSCY JEDZĄ NALEŚNIKI. KSIĄŻKA Z PRZEPISAMI Agata Loth-Ignaciuk - DrugaNoga
search

    WSZYSCY JEDZĄ NALEŚNIKI. KSIĄŻKA Z PRZEPISAMI Agata Loth-Ignaciuk

    Agata Loth-Ignaciuk

    DrugaNoga

    9788393388622

    22 x 20

    52

    twarda


    Na całym świecie ludzie smażą placki z mąki i wody na rozgrzanej blasze. Czasami dodają jajko, mleko albo drożdże. Nazywają je różnie w swoich językach, doprawiają na słono, ostro lub słodko. Te placki to naleśniki, pankejki, serawi, bliny, tortille i wiele innych.
    Z tej bogato ilustrowanej książki kucharskiej dowiecie się, kiedy wysiać


    Na całym świecie ludzie smażą placki z mąki i wody na rozgrzanej blasze. Czasami dodają jajko, mleko albo drożdże. Nazywają je różnie w swoich językach, doprawiają na słono, ostro lub słodko. Te placki to naleśniki, pankejki, serawi, bliny, tortille i wiele innych.
    Z tej bogato ilustrowanej książki kucharskiej dowiecie się, kiedy wysiać ziarna na mąkę, czy łatwo jest wydoić krowę oraz skąd się bierze masło. Poznacie przepisy na naleśniki z całego świata i przekonacie się, że WSZYSCY JEDZĄ NALEŚNIKI.
    Smacznego!

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      WSZYSCY JEDZĄ NALEŚNIKI. KSIĄŻKA Z PRZEPISAMI Agata Loth-Ignaciuk - DrugaNoga
      12,25 zł
      35,00 zł
      Taniej o: 22.75 zł (-65%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      WSZYSCY JEDZĄ NALEŚNIKI. KSIĄŻKA Z PRZEPISAMI Agata Loth-Ignaciuk


      Na całym świecie ludzie smażą placki z mąki i wody na rozgrzanej blasze. Czasami dodają jajko, mleko albo drożdże. Nazywają je różnie w swoich językach, doprawiają na słono, ostro lub słodko. Te placki to naleśniki, pankejki, serawi, bliny, tortille i wiele innych.
      Z tej bogato ilustrowanej książki kucharskiej dowiecie się, kiedy wysiać ziarna na ...

      Napisz swoją opinię