WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

HISTORIA OWOCÓW TROPIKALNYCH. OD AWOKADO DO ZAPOTE

HISTORIA OWOCÓW TROPIKALNYCH. OD AWOKADO DO ZAPOTE Jarosław Molenda - Bellona
search

HISTORIA OWOCÓW TROPIKALNYCH. OD AWOKADO DO ZAPOTE

Jarosław Molenda

Bellona

9788311153721

20 x 14.5

320

miękka

W naszych supermarketach pojawia się coraz więcej egzotycznych owoców, o których pochodzeniu, a także walorach smakowych czy zdrowotnych wiemy niezbyt wiele. Mijamy je obojętnie często dlatego, że nie wiemy, jak je jeść. Oto opracowanie, które uzmysłowi nam, jak wiele tracimy, podchodząc nieufnie do czerymoi, kaki, chinoli, lepiej znanej jako

W naszych supermarketach pojawia się coraz więcej egzotycznych owoców, o których pochodzeniu, a także walorach smakowych czy zdrowotnych wiemy niezbyt wiele. Mijamy je obojętnie często dlatego, że nie wiemy, jak je jeść. Oto opracowanie, które uzmysłowi nam, jak wiele tracimy, podchodząc nieufnie do czerymoi, kaki, chinoli, lepiej znanej jako marakuja, czy zapote.

Z tej książki dowiesz się między innymi:

co to jest gruszka aligatora?

za jakim owocem tęsknił na emigracji Gabriel García Márquez?

jakie drzewo Indianie uważają za palmę życia?

czy pieniądze rzeczywiście nie śmierdzą?

tego, że kiwi wcale nie pochodzi z Nowej Zelandii

kto przepada za słoniowymi wszami?

gdzie rosną owoce zwane „ogniem Zeusa”?

od kiedy Amerykanie żują gumę?


czytaj więcej
Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
12,22 zł
34,90 zł
Taniej o: 22.69 zł (-65%)

Mamy na stanie 3 szt. i jesteśmy gotowi do wysyłki

Wysyłamy w 24h + czas dostawy

14 dni na zwrot produktu

Koszty dostaw już od 8.90 zł

Darmowa dostawa już od 100 zł

Blik Przelewy24 GPay Visa Mastercard

Recenzje

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

HISTORIA OWOCÓW TROPIKALNYCH. OD AWOKADO DO ZAPOTE

W naszych supermarketach pojawia się coraz więcej egzotycznych owoców, o których pochodzeniu, a także walorach smakowych czy zdrowotnych wiemy niezbyt wiele. Mijamy je obojętnie często dlatego, że nie wiemy, jak je jeść. Oto opracowanie, które uzmysłowi nam, jak wiele tracimy, podchodząc nieufnie do czerymoi, kaki, chinoli, lepiej znanej jako ...

Napisz swoją opinię