WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

ŻYWNOŚĆ I ŻYWIENIE W ŚWIETLE WSPÓŁCZESNEJ WIEDZY

search

    ŻYWNOŚĆ I ŻYWIENIE W ŚWIETLE WSPÓŁCZESNEJ WIEDZY

    Czesław Puchalski

    Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego

    9788379967063

    16.5 x 24

    114

    miękka

    Spis treści Aleksandra Gumienna, Maria Tarapatskyy, Marcin Lewicki, Justyna Ruchała, Katarzyna Ostróżka, Grzegorz Zaguła, Czesław Puchalski Rozwój winiarstwa w Polsce na przykładzie rejonu podkarpackiego – szanse i problemy Jadwiga Lechowska, Grażyna Gajdek, Magdalena Dec Ocena jakości jaj zakupionych w handlu detalicznym z różnych systemów

    Spis treści Aleksandra Gumienna, Maria Tarapatskyy, Marcin Lewicki, Justyna Ruchała, Katarzyna Ostróżka, Grzegorz Zaguła, Czesław Puchalski Rozwój winiarstwa w Polsce na przykładzie rejonu podkarpackiego – szanse i problemy Jadwiga Lechowska, Grażyna Gajdek, Magdalena Dec Ocena jakości jaj zakupionych w handlu detalicznym z różnych systemów utrzymania kur Marcin Lewicki, Maria Tarapatskyy, Aleksandra Gumienna, Katarzyna Ostróżka, Marcin Bajcar, Czesław Puchalski Zastosowanie transglutaminazy w przemyśle spożywczym Janusz R. Mroczek, Karolina Mroczek Wartość rzeźna buhajków różnych ras pochodzących z regionu południowo-wschodniej Polski Katarzyna Ostróżka, Maria Tarapatskyy, Dorota Wichrowska, Aleksandra Gumienna, Marcin Lewicki, Bogdan Saletnik, Czesław Puchalski Maltitol i erytrytol jako zamienniki cukru w produkcji lodów śmietankowych Mariusz Rudy, Paulina Angrys Analiza wpływu zamrażania mięsa wieprzowego na jego skład chemiczny i teksturę Zofia Sokołowicz, Anna Augustyńska-Prejsnar, Małgorzata Ormian Wpływ wysokiej temperatury w czasie odchowu na jakość mięsa kurcząt brojlerów Maria Tarapatskyy, Patrycja Sowa, Krzysztof Kręcichwost, Aleksandra Gumienna, Marcin Lewicki, Katarzyna Ostróżka, Czesław Puchalski Ocena wartości odżywczej innowacyjnego pieczywa chrupkiego z dodatkiem naturalnego zakwasu Joanna Kaszuba, Mariola Róg, Barbara Kogut Ocena wybranych wskaźników jakości chleba bezglutenowego wypiekanego z mieszanek wypiekowych na bazie mąki gryczanej i jaglanej

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      18,60 zł
      31,00 zł
      Taniej o: 12.4 zł (-40%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      ŻYWNOŚĆ I ŻYWIENIE W ŚWIETLE WSPÓŁCZESNEJ WIEDZY

      Spis treści Aleksandra Gumienna, Maria Tarapatskyy, Marcin Lewicki, Justyna Ruchała, Katarzyna Ostróżka, Grzegorz Zaguła, Czesław Puchalski Rozwój winiarstwa w Polsce na przykładzie rejonu podkarpackiego – szanse i problemy Jadwiga Lechowska, Grażyna Gajdek, Magdalena Dec Ocena jakości jaj zakupionych w handlu detalicznym z różnych systemów utrzymania ...

      Napisz swoją opinię