WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

EKONOMICZNE PROBLEMY FAŁSZOWANIA ŻYWNOŚCI. INSTRUMENTY PRZECIWDZIAŁANIA Aleksandra Kowalska

EKONOMICZNE PROBLEMY FAŁSZOWANIA ŻYWNOŚCI. INSTRUMENTY PRZECIWDZIAŁANIA Aleksandra Kowalska - UMCS
search

    EKONOMICZNE PROBLEMY FAŁSZOWANIA ŻYWNOŚCI. INSTRUMENTY PRZECIWDZIAŁANIA Aleksandra Kowalska

    Aleksandra Kowalska

    UMCS

    9788322792025

    17 x 24

    300

    miękka

    Praca ma charakter monografii dojrzałej naukowo, w pełni udokumentowanej empirycznie, rozprawy wnoszącej nowe wartości do teorii ekonomii i polityki gospodarczej. Wydobycie i naświetlenie problematyki phishingu i powiązanie jej z gospodarką żywnościową, a także koncepcji food integrity należy uznać za nowatorskie i odkrywcze. Przedstawiona
    Praca ma charakter monografii dojrzałej naukowo, w pełni udokumentowanej empirycznie, rozprawy wnoszącej nowe wartości do teorii ekonomii i polityki gospodarczej. Wydobycie i naświetlenie problematyki phishingu i powiązanie jej z gospodarką żywnościową, a także koncepcji food integrity należy uznać za nowatorskie i odkrywcze. Przedstawiona analiza i ocena rozwiązań systemowych służących prewencji i walce z fałszowaniem żywności wskazuje na wysokie kompetencje autorki do wypowiadania się w tej problematyce. Na uwagę zasługuje wnikliwość i szczegółowość przeprowadzonych analiz i ocen, trafność wnioskowania oraz umiejętne wspieranie własnych wyników badań empirycznych doniesieniami i poglądami innych autorów. Konkluzje, będące efektem własnych przemyśleń autorki, stanowią wkład do nauk ekonomicznych. Stworzona koncepcja polityki bezpieczeństwa żywności w UE oraz polityki przeciwdziałania łagodzenia skutków zafałszowań żywności ma charakter racjonalny i udokumentowany.Z recenzji prof. zw. dr. hab. dr. h.c. Mieczysława Adamowicza
    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      EKONOMICZNE PROBLEMY FAŁSZOWANIA ŻYWNOŚCI. INSTRUMENTY PRZECIWDZIAŁANIA Aleksandra Kowalska - UMCS
      13,23 zł
      37,80 zł
      Taniej o: 24.57 zł (-65%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      EKONOMICZNE PROBLEMY FAŁSZOWANIA ŻYWNOŚCI. INSTRUMENTY PRZECIWDZIAŁANIA Aleksandra Kowalska

      Praca ma charakter monografii dojrzałej naukowo, w pełni udokumentowanej empirycznie, rozprawy wnoszącej nowe wartości do teorii ekonomii i polityki gospodarczej. Wydobycie i naświetlenie problematyki phishingu i powiązanie jej z gospodarką żywnościową, a także koncepcji food integrity należy uznać za nowatorskie i odkrywcze. Przedstawiona analiza i ocena ...

      Napisz swoją opinię