TORBY NA PREZENTYBez%20tytu%C5%82u_2.png 

WYBRANE ASPEKTY ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ I TOWAROZNAWSTWA ŻYWNOŚCI SYSTEMY, METODY, NARZĘDZIA Piotr Grudowski

WYBRANE ASPEKTY ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ I TOWAROZNAWSTWA ŻYWNOŚCI SYSTEMY, METODY, NARZĘDZIA Piotr Grudowski - Difin
search

    WYBRANE ASPEKTY ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ I TOWAROZNAWSTWA ŻYWNOŚCI SYSTEMY, METODY, NARZĘDZIA Piotr Grudowski

    Piotr Grudowski

    Difin

    9788380850040

    16 x 23

    198

    miękka

    Książka poświęcona jest wybranym, charakterystycznym problemom zarządzania jakością, od podstaw teoretycznych po uwarunkowania aplikacyjne. Autorzy odnoszą się do konkretnych przykładów w obszarze jakości, bezpieczeństwa i towaroznawstwa produktów żywnościowych. Publikacja zainteresuje przedstawicieli przemysłu spożywczego, doktorantów i

    Książka poświęcona jest wybranym, charakterystycznym problemom zarządzania jakością, od podstaw teoretycznych po uwarunkowania aplikacyjne. Autorzy odnoszą się do konkretnych przykładów w obszarze jakości, bezpieczeństwa i towaroznawstwa produktów żywnościowych. Publikacja zainteresuje przedstawicieli przemysłu spożywczego, doktorantów i studentów specjalizujących się w obszarach zarządzania, zarządzania inżynierskiego, zarządzania produkcją, zarządzania jakością oraz towaroznawstwa.

    czytaj więcej
    Produkt może mieć uszkodzone opakowanie, metkę cenową lub naruszoną plombę fabryczną opakowania.
    Uszkodzenia nie wpływają na funkcjonalność produktu.
    Produkt jest nieużywany, kompletny i fabrycznie nowy.
      WYBRANE ASPEKTY ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ I TOWAROZNAWSTWA ŻYWNOŚCI SYSTEMY, METODY, NARZĘDZIA Piotr Grudowski - Difin
      14,40 zł
      48,00 zł
      Taniej o: 33.6 zł (-70%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      WYBRANE ASPEKTY ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ I TOWAROZNAWSTWA ŻYWNOŚCI SYSTEMY, METODY, NARZĘDZIA Piotr Grudowski

      Książka poświęcona jest wybranym, charakterystycznym problemom zarządzania jakością, od podstaw teoretycznych po uwarunkowania aplikacyjne. Autorzy odnoszą się do konkretnych przykładów w obszarze jakości, bezpieczeństwa i towaroznawstwa produktów żywnościowych. Publikacja zainteresuje przedstawicieli przemysłu spożywczego, doktorantów i ...

      Napisz swoją opinię