WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

BRZDĘK JAK ZŁAPAĆ DŹWIĘK

BRZDĘK JAK ZŁAPAĆ DŹWIĘK - Muzeum Narodowe w Krakowie
search

    BRZDĘK JAK ZŁAPAĆ DŹWIĘK

    Muzeum Narodowe w Krakowie

    9788363185039

    21 x 29.5

    72

    miękka

    Dźwięki czujemy całym ciałem, a nie tylko uchem. Odbieramy je wyobraźnią, a czasami nawet okiem. Bawimy się dźwiękiem. Używamy go do różnych rzeczy. Choć dźwięk to nie motyl ani kotek, umiemy go złapać. Łapiemy go zresztą na co dzień, choć zwykle o tym nie wiemy. Potrafimy go również zakonserwować, niczym ogórki na zimę. Do

    Dźwięki czujemy całym ciałem, a nie tylko uchem. Odbieramy je wyobraźnią, a czasami nawet okiem. Bawimy się dźwiękiem. Używamy go do różnych rzeczy. Choć dźwięk to nie motyl ani kotek, umiemy go złapać. Łapiemy go zresztą na co dzień, choć zwykle o tym nie wiemy. Potrafimy go również zakonserwować, niczym ogórki na zimę. Do łapania dźwięków nie potrzeba drogich urządzeń ani policjantów. Wystarczy kartka, kilka kredek, a przede wszystkim – fantazja. Książka opowiada, jak przeżywać dźwięki. Nie tylko muzykę, ale wszystkie dźwięki, które nas otaczają, a więc zarówno te ładne, jak i brzydkie. Książka pomaga złapać kilka dźwięków, by mieć je na później. Książka podpowiada, co robić z dźwiękami, które już złapaliśmy. Książka pozwala, by po niej rysować.


    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      BRZDĘK JAK ZŁAPAĆ DŹWIĘK - Muzeum Narodowe w Krakowie
      9,60 zł
      32,00 zł
      Taniej o: 22.4 zł (-70%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      BRZDĘK JAK ZŁAPAĆ DŹWIĘK

      Dźwięki czujemy całym ciałem, a nie tylko uchem. Odbieramy je wyobraźnią, a czasami nawet okiem. Bawimy się dźwiękiem. Używamy go do różnych rzeczy. Choć dźwięk to nie motyl ani kotek, umiemy go złapać. Łapiemy go zresztą na co dzień, choć zwykle o tym nie wiemy. Potrafimy go również zakonserwować, niczym ogórki na zimę. Do ...

      Napisz swoją opinię