TORBY NA PREZENTYBez%20tytu%C5%82u_2.png 

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA 2. PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA 2. PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU. Urlike Arens-Azevedo - Rea
search

    TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA 2. PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU

    Urlike Arens-Azevedo

    Rea

    9788371411182

    27 x 20

    160

    miękka

    Bogato ilustrowany, ciekawy, napisany prostym językiem podręcznik do nauki technologii gastronomicznej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. Zawiera materiał nauczania w zakresie technologii i towaroznawstwa pieczywa cukierniczego, mięsa zwierząt rzeźnych, dziczyzny, drobiu, a

    Bogato ilustrowany, ciekawy, napisany prostym językiem podręcznik do nauki technologii gastronomicznej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. Zawiera materiał nauczania w zakresie technologii i towaroznawstwa pieczywa cukierniczego, mięsa zwierząt rzeźnych, dziczyzny, drobiu, a także ptactwa dzikiego, ryb i owoców morza. Opisano w nim także charakterystykę i technologie produkcji zakąsek zimnych i gorących oraz potraw półmięsnych i wegetariańskich.


    czytaj więcej
    Produkt może mieć uszkodzone opakowanie, metkę cenową lub naruszoną plombę fabryczną opakowania.
    Uszkodzenia nie wpływają na funkcjonalność produktu.
    Produkt jest nieużywany, kompletny i fabrycznie nowy.
      TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA 2. PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU. Urlike Arens-Azevedo - Rea
      10,15 zł
      29,00 zł
      Taniej o: 18.85 zł (-65%)

      Mamy na stanie 3 szt. i jesteśmy gotowi do wysyłki

      Wysyłamy w 24h + czas dostawy

      14 dni na zwrot produktu

      Koszty dostaw już od 8.99 zł

      Darmowa dostawa już od 100 zł

      Blik Przelewy24 GPay Paypo Visa Mastercard

      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA 2. PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU

      Bogato ilustrowany, ciekawy, napisany prostym językiem podręcznik do nauki technologii gastronomicznej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. Zawiera materiał nauczania w zakresie technologii i towaroznawstwa pieczywa cukierniczego, mięsa zwierząt rzeźnych, dziczyzny, drobiu, a także ...

      Napisz swoją opinię