Kalendarze 2025 za 1 zł 
6 00 
12 22 
13 97 

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA 2. PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA 2. PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU. Urlike Arens-Azevedo - Rea
search

    TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA 2. PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU

    Urlike Arens-Azevedo

    Rea

    9788371411182

    27 x 20

    160

    miękka

    KSIĄŻKI DO 9.99 zł zobacz więcej

    Wysyłamy w 24h + czas dostawy

    14 dni na zwrot produktu

    Koszty dostaw już od 9.99 zł

    Darmowa dostawa już od 100 zł

    Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
          Pon. – Pt. 8:00 – 15:00

    Blik Przelewy24 GPay Paypo Visa Mastercard

    Bogato ilustrowany, ciekawy, napisany prostym językiem podręcznik do nauki technologii gastronomicznej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. Zawiera materiał nauczania w zakresie technologii i towaroznawstwa pieczywa cukierniczego, mięsa zwierząt rzeźnych, dziczyzny, drobiu, a

    czytaj więcej
    📚 OUTLET KSIĄŻKOWY – Małe skazy, wielkie okazje! 📚
    Książka może mieć drobne ślady magazynowania, takie jak:
    📌 lekkie zagięcia okładki,
    📌 ryski, przetarcia lub ślady po naklejkach cenowych,
    📌 delikatnie uszkodzone rogi lub okładkę.

    💡 Co najważniejsze?
    ✅ Treść jest kompletna i nieuszkodzona – czytasz bez przeszkód!
    ✅ Pełnowartościowa książka – tylko okładka nosi ślady magazynowania.
    ✅ Świetna okazja na tańszą lekturę!

    Czytasz to samo, ale płacisz mniej! 🏷️📖
    -65%
      TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA 2. PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU. Urlike Arens-Azevedo - Rea
      10 15 
      29,00 zł
      Taniej o: 18.85 zł
      Kup teraz

      Mamy na stanie 3 szt., wysyłamy od razu.

      Wysyłamy w 24h + czas dostawy

      14 dni na zwrot produktu

      Koszty dostaw już od 9.99 zł

      Darmowa dostawa już od 100 zł

      Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
            Pon. – Pt. 8:00 – 15:00

      Blik Przelewy24 GPay Paypo Visa Mastercard

      Recenzje

      Napisz swoją opinię

      TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA 2. PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU

      Bogato ilustrowany, ciekawy, napisany prostym językiem podręcznik do nauki technologii gastronomicznej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. Zawiera materiał nauczania w zakresie technologii i towaroznawstwa pieczywa cukierniczego, mięsa zwierząt rzeźnych, dziczyzny, drobiu, a także ...

      Napisz swoją opinię