
search
Udostępnij
Bogato ilustrowany, ciekawy, napisany prostym językiem podręcznik do nauki technologii gastronomicznej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. Zawiera materiał nauczania w zakresie technologii i towaroznawstwa pieczywa cukierniczego, mięsa zwierząt rzeźnych, dziczyzny, drobiu, a
Bogato ilustrowany, ciekawy, napisany prostym językiem podręcznik do nauki technologii gastronomicznej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. Zawiera materiał nauczania w zakresie technologii i towaroznawstwa pieczywa cukierniczego, mięsa zwierząt rzeźnych, dziczyzny, drobiu, a także ptactwa dzikiego, ryb i owoców morza. Opisano w nim także charakterystykę i technologie produkcji zakąsek zimnych i gorących oraz potraw półmięsnych i wegetariańskich.
Mamy na stanie 3 szt., wysyłamy od razu.
Darmowa dostawa już od 100 zł
Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
Pon. – Pt. 8:00 – 15:00
Krzysztof Kuśmierczyk, Hanna Gulińska
WSiPAmanda Maris, Anna Sikorzyńska
PearsonMarcin Kurczab, Elżbieta Kurczab, Elżbieta Świda
Oficyna EdukacyjnaHalina Granatowska, Irena Danecka
Wydawnictwo Szkolne PWNHalina Granatowska, Irena Danecka
Wydawnictwo Szkolne PWNAndrzej Kruczyński, Barbara Boniek
OperonSylwester Gregorczyk, Piotr Wachowiak
WSiPSylwester Witowski,Dariusz Witowski
Nowa MaturaPowiadom mnie o zmianie ceny.
Bogato ilustrowany, ciekawy, napisany prostym językiem podręcznik do nauki technologii gastronomicznej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. Zawiera materiał nauczania w zakresie technologii i towaroznawstwa pieczywa cukierniczego, mięsa zwierząt rzeźnych, dziczyzny, drobiu, a także ...