
search
Udostępnij

Alina Hajdamowicz, Krystyna Książek
9788371419683
23.5 x 16.5
152
miękka
Jest to podręcznik opracowany zgodnie z podstawą programową oraz programem nauczania dla zawodu technik hotelarstwa. Celem niniejszego opracowania jest umożliwienie uczniom i słuchaczom zapoznanie się z podstawowymi zagadnieniami rachunkowości hotelowej.
Treści merytoryczne zawarte w podręczniku przygotowane zostały w oparciu o aktualne źródła
Jest to podręcznik opracowany zgodnie z podstawą programową oraz programem nauczania dla zawodu technik hotelarstwa. Celem niniejszego opracowania jest umożliwienie uczniom i słuchaczom zapoznanie się z podstawowymi zagadnieniami rachunkowości hotelowej.
Treści merytoryczne zawarte w podręczniku przygotowane zostały w oparciu o aktualne źródła wiedzy oraz na doświadczeniach dydaktycznych i praktycznych autorów.
Podręcznik zawiera, oprócz podstaw rachunkowości hotelowej, cały wachlarz zagadnień związanych z gospodarką finansową hotelu. Omówione zostały kalkulacje usług hotelowych jak też analiza ekonomiczna działalności hotelarskiej. Podręcznik stanowi pomoc dydaktyczną w nauczaniu przedmiotu oraz może być pomocny w prowadzeniu działalności gospodarczej w zakresie hotelarstwa i gastronomii.

Niedostępny
Darmowa dostawa już od 59.99 zł
Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
Pon. – Pt. 8:00 – 15:00