Święta pełne okazji! 🎄

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z OBSŁUGĄ GOŚCI PODRĘCZNIKDLA TECHNIKUM I ZASADNICZEJ SZKOŁY ZAWODOWEJ

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z OBSŁUGĄ GOŚCI. PODRĘCZNIK. TECHNIKUM, ZASADNICZA SZKOŁA ZAWODOWA. Ulrike Arens-Azevedo - Rea
search

    TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z OBSŁUGĄ GOŚCI PODRĘCZNIKDLA TECHNIKUM I ZASADNICZEJ SZKOŁY ZAWODOWEJ

    Ulrike Arens-Azevedo

    Rea

    9788371410154

    18.5 x 24.5

    296

    etui

    🎁 „Mikołaj poleca – świąteczne produkty!” zobacz więcej

    Wysyłamy w 24h + czas dostawy

    14 dni na zwrot produktu

    Koszty dostaw już od 5.99 zł

    Darmowa dostawa już od 59.99 zł

    Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
          Pon. – Pt. 8:00 – 15:00

    Blik Przelewy24 GPay Paypo Visa Mastercard

    Znajdziesz tu takie zagadnienia jak: mięso, ryby, zakąski zimne i gorące, desery, napoje alkoholowe i bezalkoholowe, bufet, obsługa gości, przyjęcia okolocznościowe, serwis specjalny, bar,higiena i ochrona środowiska a poza tym słowniczek wyrazów obcych i terminy gastronomiczne

    📚 Outlet książkowy – ta sama treść, niższa cena! 📚

    Książka jest nowa i pełnowartościowa, nigdy nieużywana.

    Może pochodzić z końcówek serii, zwrotów lub nadwyżek magazynowych.
    📦 Opakowanie lub okładka mogą nosić ślady magazynowania, takie jak delikatne otarcia czy pozostałości po etykiecie.
    ✅ Treść książki jest kompletna i nieuszkodzona.
    ✅ Gwarantujemy pełną funkcjonalność – czytasz bez przeszkód!
    ✅ Świetna okazja na tanią, nową lekturę!
    -70%
      TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z OBSŁUGĄ GOŚCI. PODRĘCZNIK. TECHNIKUM, ZASADNICZA SZKOŁA ZAWODOWA. Ulrike Arens-Azevedo - Rea
      11 10 
      37,00 zł
      Taniej o: 25.9 zł

      Niedostępny

      Wysyłamy w 24h + czas dostawy

      14 dni na zwrot produktu

      Koszty dostaw już od 5.99 zł

      Darmowa dostawa już od 59.99 zł

      Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
            Pon. – Pt. 8:00 – 15:00

      Blik Przelewy24 GPay Paypo Visa Mastercard

      Recenzje

      Napisz swoją opinię

      TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z OBSŁUGĄ GOŚCI PODRĘCZNIKDLA TECHNIKUM I ZASADNICZEJ SZKOŁY ZAWODOWEJ

      Napisz swoją opinię