WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z OBSŁUGĄ GOŚCI PODRĘCZNIKDLA TECHNIKUM i ZASADNICZEJ SZKOŁY ZAWODOWEJ

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z OBSŁUGĄ GOŚCI. PODRĘCZNIK. TECHNIKUM, ZASADNICZA SZKOŁA ZAWODOWA. Ulrike Arens-Azevedo - Rea
search

    TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z OBSŁUGĄ GOŚCI PODRĘCZNIKDLA TECHNIKUM i ZASADNICZEJ SZKOŁY ZAWODOWEJ

    Ulrike Arens-Azevedo

    Rea

    9788371410154

    18.5 x 24.5

    296

    etui

    Znajdziesz tu takie zagadnienia jak: mięso, ryby, zakąski zimne i gorące, desery, napoje alkoholowe i bezalkoholowe, bufet, obsługa gości, przyjęcia okolocznościowe, serwis specjalny, bar,higiena i ochrona środowiska a poza tym słowniczek wyrazów obcych i terminy gastronomiczne

    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z OBSŁUGĄ GOŚCI. PODRĘCZNIK. TECHNIKUM, ZASADNICZA SZKOŁA ZAWODOWA. Ulrike Arens-Azevedo - Rea
      11,10 zł
      37,00 zł
      Taniej o: 25.9 zł (-70%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z OBSŁUGĄ GOŚCI PODRĘCZNIKDLA TECHNIKUM i ZASADNICZEJ SZKOŁY ZAWODOWEJ

      Napisz swoją opinię