WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM 2 Antonina Kopta, Barbara Łuszczki

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM 2 Antonina Kopta, Barbara Łuszczki - WSiP
search

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM 2 Antonina Kopta, Barbara Łuszczki

Antonina Kopta, Barbara Łuszczki

WSiP

9788302054785

20.5 x 14.5

276

miękka

W książce przeznaczonej dla uczniów klas II szkół zasadniczych, zawód: kucharz; omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej mąki, kasz, mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz technikę sporządzania potraw półmięsnych i barowych.

Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
10,47 zł
29,90 zł
Taniej o: 19.44 zł (-65%)

Mamy na stanie 3 szt. i jesteśmy gotowi do wysyłki

Wysyłamy w 24h + czas dostawy

14 dni na zwrot produktu

Koszty dostaw już od 8.90 zł

Darmowa dostawa już od 100 zł

Blik Przelewy24 GPay Visa Mastercard

Recenzje

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM 2 Antonina Kopta, Barbara Łuszczki

W książce przeznaczonej dla uczniów klas II szkół zasadniczych, zawód: kucharz; omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej mąki, kasz, mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz technikę sporządzania potraw półmięsnych i barowych.

Napisz swoją opinię