TORBY NA PREZENTYBez%20tytu%C5%82u_2.png 

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM 2

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM 2 Antonina Kopta, Barbara Łuszczki - WSiP
search

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM 2

Antonina Kopta, Barbara Łuszczki

WSiP

9788302054785

20.5 x 14.5

276

miękka

W książce przeznaczonej dla uczniów klas II szkół zasadniczych, zawód: kucharz; omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej mąki, kasz, mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz technikę sporządzania potraw półmięsnych i barowych.

Produkt może mieć uszkodzone opakowanie, metkę cenową lub naruszoną plombę fabryczną opakowania.
Uszkodzenia nie wpływają na funkcjonalność produktu.
Produkt jest nieużywany, kompletny i fabrycznie nowy.
10,47 zł
29,90 zł
Taniej o: 19.44 zł (-65%)

POŚPIESZ SIĘ OSTATNI EGZ. Mamy na stanie jesteśmy gotowi do wysyłki.

Wysyłamy w 24h + czas dostawy

14 dni na zwrot produktu

Koszty dostaw już od 8.99 zł

Darmowa dostawa już od 100 zł

Blik Przelewy24 GPay Paypo Visa Mastercard

Recenzje

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM 2

W książce przeznaczonej dla uczniów klas II szkół zasadniczych, zawód: kucharz; omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej mąki, kasz, mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz technikę sporządzania potraw półmięsnych i barowych.

Napisz swoją opinię