
search
Udostępnij
Ulrike Arens-Azevedo, Elke Grimpe, Elisabeth Peschke
9788371410703
20 x 27
168
miękka
Książka pomyślana jest jako podręcznik przeznaczony dla przyszłych adeptów sztuki kulinarnej. Składniki żywności, podstawowe techniki sporządzania potraw, metody obróbki cieplnej, zioła i przyprawy, warzywa, zupy i sosy to wszystko znajdziesz w tym podręczniku.
Numer dopuszczenia: 16/98
POŚPIESZ SIĘ OSTATNI EGZ. Mamy na stanie, wysyłamy od razu.
Darmowa dostawa już od 100 zł
Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
Pon. – Pt. 8:00 – 15:00
Krzysztof Kuśmierczyk, Hanna Gulińska
WSiPAmanda Maris, Anna Sikorzyńska
PearsonMarcin Kurczab, Elżbieta Kurczab, Elżbieta Świda
Oficyna EdukacyjnaHalina Granatowska, Irena Danecka
Wydawnictwo Szkolne PWNBarbara Lenartowicz, Ewa Wilczyńska, Marcin Wójcik
PWNAndrzej Kruczyński, Barbara Boniek
OperonSylwester Gregorczyk, Piotr Wachowiak
WSiPSylwester Witowski,Dariusz Witowski
Nowa MaturaPowiadom mnie o zmianie ceny.