
search
Udostępnij


Ulrike Arens-Azevedo, Elke Grimpe, Elisabeth Peschke
9788371410703
20 x 27
168
miękka
Książka pomyślana jest jako podręcznik przeznaczony dla przyszłych adeptów sztuki kulinarnej. Składniki żywności, podstawowe techniki sporządzania potraw, metody obróbki cieplnej, zioła i przyprawy, warzywa, zupy i sosy to wszystko znajdziesz w tym podręczniku.
Numer dopuszczenia: 16/98

POŚPIESZ SIĘ OSTATNI EGZ. Mamy na stanie, wysyłamy od razu.
Darmowa dostawa już od 59.99 zł
Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
Pon. – Pt. 8:00 – 15:00

















Krzysztof Kuśmierczyk, Hanna Gulińska
WSiP
Barbara Stańda, Barbara Wierzbowska
Wydawnictwo Szkolne PWN





Powiadom mnie o zmianie ceny.