WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMI. PODSTAWY RACHUNKOWOŚCI. PODRĘCZNIK

search

    KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMI. PODSTAWY RACHUNKOWOŚCI. PODRĘCZNIK

    Hanna Górska-Warsewicz

    WSiP

    9788302094057

    23.5 x 16.5

    268

    miękka

    Podręcznik z nowej serii wydawniczej "Kucharz małej gastronomii" do nauki przedmiotu – podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
    Autorka zapoznaje uczniów z podstawowymi pojęciami ekonomicznymi dotyczącymi przedsiębiorstwa gastronomicznego, uczy wypełniania dokumentacji rachunkowej w

    Podręcznik z nowej serii wydawniczej "Kucharz małej gastronomii" do nauki przedmiotu – podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
    Autorka zapoznaje uczniów z podstawowymi pojęciami ekonomicznymi dotyczącymi przedsiębiorstwa gastronomicznego, uczy wypełniania dokumentacji rachunkowej w małych zakładach gastronomicznych. Omawia pojęcia odpowiedzialności majątkowej pracowników oraz efektywności planowanych inwestycji, a także sposoby posługiwania się kodeksem pracy. Przedstawia zasady organizacji pracy, rolę marketingu, rodzaje cen i marż, kalkulację cen sprzedaży.

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      10,22 zł
      29,20 zł
      Taniej o: 18.98 zł (-65%)

      Mamy na stanie 2 szt. i jesteśmy gotowi do wysyłki

      Wysyłamy w 24h + czas dostawy

      14 dni na zwrot produktu

      Koszty dostaw już od 8.99 zł

      Darmowa dostawa już od 100 zł

      Blik Przelewy24 GPay Paypo Visa Mastercard

      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMI. PODSTAWY RACHUNKOWOŚCI. PODRĘCZNIK

      Podręcznik z nowej serii wydawniczej "Kucharz małej gastronomii" do nauki przedmiotu – podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
      Autorka zapoznaje uczniów z podstawowymi pojęciami ekonomicznymi dotyczącymi przedsiębiorstwa gastronomicznego, uczy wypełniania dokumentacji rachunkowej w małych ...

      Napisz swoją opinię