WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

WYPOSAŻENIE TECHNICZNE ZAKŁADÓW. PODRĘCZNIK. KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII

search

    WYPOSAŻENIE TECHNICZNE ZAKŁADÓW. PODRĘCZNIK. KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII

    Wiesława Grzesińska

    WSiP

    9788302091780

    23.5 x 16.5

    144

    miękka

    Podręcznik z serii „Kucharz małej gastronomii” jest przeznaczony do nauki przedmiotu wyposażenie techniczne.
    Podręcznik obejmuje następujące tematy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne oraz wentylacyjne, materiały konstrukcyjne w urządzeniach gastronomicznych, maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców, aparatura grzejna,

    Podręcznik z serii „Kucharz małej gastronomii” jest przeznaczony do nauki przedmiotu wyposażenie techniczne.
    Podręcznik obejmuje następujące tematy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne oraz wentylacyjne, materiały konstrukcyjne w urządzeniach gastronomicznych, maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców, aparatura grzejna, aparatura chłodnicza, maszyny do mycia naczyń, transport wewnętrzny w zakładzie, urządzenia do sporządzania i ekspedycji napojów, wyposażenie uzupełniające oraz projektowanie zakładów gastronomicznych.

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      15,65 zł
      31,30 zł
      Taniej o: 15.65 zł (-50%)

      Mamy na stanie 2 szt. i jesteśmy gotowi do wysyłki

      Wysyłamy w 24h + czas dostawy

      14 dni na zwrot produktu

      Koszty dostaw już od 8.99 zł

      Darmowa dostawa już od 100 zł

      Blik Przelewy24 GPay Paypo Visa Mastercard

      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      WYPOSAŻENIE TECHNICZNE ZAKŁADÓW. PODRĘCZNIK. KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII

      Podręcznik z serii „Kucharz małej gastronomii” jest przeznaczony do nauki przedmiotu wyposażenie techniczne.
      Podręcznik obejmuje następujące tematy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne oraz wentylacyjne, materiały konstrukcyjne w urządzeniach gastronomicznych, maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców, aparatura grzejna, aparatura ...

      Napisz swoją opinię