
search
Udostępnij

Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja
9788302150425
28.5 x 20.5
308
miękka
Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie kelner. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).
Zaprezentowane w podręczniku ćwiczenia dotyczą zagadnień takich jak: promowanie usług gastronomicznych, kalkulowanie ich oraz rozliczanie kosztów, planowanie i
Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie kelner. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).
Zaprezentowane w podręczniku ćwiczenia dotyczą zagadnień takich jak: promowanie usług gastronomicznych, kalkulowanie ich oraz rozliczanie kosztów, planowanie i organizacja przyjęć okolicznościowych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć bufetowych, okolicznościowych przyjęć zasiadanych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć mieszanych i bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencji oraz imprez cateringowych, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych. Autorki zwracają również uwagę na kompetencje personalne i społeczne kandydata na kelnera. Treści zawarte w książce uatrakcyjnia ukierunkowana na potrzeby ucznia szata graficzna.

Niedostępny
Darmowa dostawa już od 59.99 zł
Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
Pon. – Pt. 8:00 – 15:00