TORBY NA PREZENTYBez%20tytu%C5%82u_2.png 

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ.1 KWALIFIKACJA T.6 SPORZĄDZANIE POTRAW

search

    TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ.1 KWALIFIKACJA T.6 SPORZĄDZANIE POTRAW

    Danuta Górecka

    FORMAT AB

    9788389184641

    235 x

    290

    miękka

    Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku szkolnego.

    Produkt może mieć uszkodzone opakowanie, metkę cenową lub naruszoną plombę fabryczną opakowania.
    Uszkodzenia nie wpływają na funkcjonalność produktu.
    Produkt jest nieużywany, kompletny i fabrycznie nowy.
      23,45 zł
      35,00 zł
      Taniej o: 11.55 zł (-33%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ.1 KWALIFIKACJA T.6 SPORZĄDZANIE POTRAW

      Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku szkolnego.

      Napisz swoją opinię