WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ.1 KWALIFIKACJA T.6 SPORZĄDZANIE POTRAW

search

    TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ.1 KWALIFIKACJA T.6 SPORZĄDZANIE POTRAW

    Danuta Górecka

    FORMAT AB

    9788389184641

    235 x

    290

    miękka

    Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku szkolnego.

    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      23,45 zł
      35,00 zł
      Taniej o: 11.55 zł (-33%)

      POŚPIESZ SIĘ OSTATNI EGZ. Mamy na stanie jesteśmy gotowi do wysyłki.

      Wysyłamy w 24h + czas dostawy

      14 dni na zwrot produktu

      Koszty dostaw już od 8.99 zł

      Darmowa dostawa już od 100 zł

      Blik Przelewy24 GPay Paypo Visa Mastercard

      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ.1 KWALIFIKACJA T.6 SPORZĄDZANIE POTRAW

      Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku szkolnego.

      Napisz swoją opinię