
search
Udostępnij


Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku szkolnego.

Niedostępny
Darmowa dostawa już od 59.99 zł
Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
Pon. – Pt. 8:00 – 15:00





Ewelina Nawara,małgorzata Falkowska
Akurat





Ewelina Nawara,małgorzata Falkowska
Akurat





Krzysztof Kuśmierczyk, Hanna Gulińska
WSiP
Amanda Maris, Anna Sikorzyńska
Pearson


Małgorzata Chmiel, Anna Cisowska, Joanna Kościerz
Nowa Era

Arkadiusz Janicki, Sławomir Drelich
Nowa Era
Powiadom mnie o zmianie ceny.
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku szkolnego.