
search
Udostępnij


Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku szkolnego.

Niedostępny
Darmowa dostawa już od 59.99 zł
Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
Pon. – Pt. 8:00 – 15:00



Ewelina Nawara,małgorzata Falkowska
Akurat





Ewelina Nawara,małgorzata Falkowska
Akurat







Krzysztof Kuśmierczyk, Hanna Gulińska
WSiP
Barbara Stańda, Barbara Wierzbowska
Wydawnictwo Szkolne PWN

Elżbieta Nowosielska, Urszula Szydłowska
Nowa Era

Marek Węcowski, Piotr Węcowski, Jarosław Czubaty
PWN
Zbigniew Makieła, Tomasz Rachwał
Nowa Era
Powiadom mnie o zmianie ceny.
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku szkolnego.