WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM CZĘŚĆ 2 PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU

search

    TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM CZĘŚĆ 2 PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU

    Małgorzata Konarzewska

    WSiP

    9788302147210

    24 x 17

    496

    miękka

    Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).

    Obejmuje tematy dotyczące ciast, zup i sosów gorących, mięsa i produktów ze zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb i owoców morza, potraw mięsnych i

    Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).

    Obejmuje tematy dotyczące ciast, zup i sosów gorących, mięsa i produktów ze zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb i owoców morza, potraw mięsnych i wegetariańskich, zakąsek zimnych i gorących, deserów, napojów gorących i zimnych, potraw dietetycznych, kuchni narodowych i regionalnych oraz posiłków codziennych i regionalnych.

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      60,04 zł
      79,00 zł
      Taniej o: 18.96 zł (-24%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM CZĘŚĆ 2 PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU

      Napisz swoją opinię