WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

PROWADZENIE PRODUKCJI ZWIERZĘCEJ. KWALIFIKACJA R. 3. 2. PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODÓW TECHNIK ROLNIK, TECHNIK AGROBIZNESU, ROLNIK

search

    PROWADZENIE PRODUKCJI ZWIERZĘCEJ. KWALIFIKACJA R. 3. 2. PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODÓW TECHNIK ROLNIK, TECHNIK AGROBIZNESU, ROLNIK

    Barbara Biesiada-Drzazga, Alina Janocha

    WSiP

    9788302167768

    24.2 x 17

    280

    miękka


    Podręcznik do nauki zawodów technik rolnik, technik agrobiznesu i rolnik – dokładnie taki, jakiego potrzebują uczniowie: przystępny, obrazowy i napisany prostym językiem.
    Porusza zagadnienia związane z prowadzeniem produkcji zwierzęcej. Dokładnie omówiono w nim właściwe żywienie zwierząt ze względu na gatunek, typ użytkowania oraz liczbę w


    Podręcznik do nauki zawodów technik rolnik, technik agrobiznesu i rolnik – dokładnie taki, jakiego potrzebują uczniowie: przystępny, obrazowy i napisany prostym językiem.
    Porusza zagadnienia związane z prowadzeniem produkcji zwierzęcej. Dokładnie omówiono w nim właściwe żywienie zwierząt ze względu na gatunek, typ użytkowania oraz liczbę w gospodarstwie, podkreśla też obowiązek humanitarnego obchodzenia się z nimi. Wnikliwie przedstawiono anatomię zwierząt gospodarskich – w nauce pomagają schematy i zdjęcia!
    Część 1. podręcznika charakteryzuje hodowlę bydła. W opisach ras bydła podano wskazówki, do jakiego typu gospodarstwa rekomenduje się daną odmianę. Przybliżono też przepisy prawne dotyczące warunków utrzymania bydła.
    Autorzy publikacji to nauczyciele akademiccy i naukowcy z Uniwersytetu Przyrodniczo-Humanistycznego w Siedlcach, znani m.in. ze stosowanej w szkołach Produkcji zwierzęcej, którą zastępuje właśnie ten nowoczesny podręcznik.

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      44,86 zł
      59,81 zł
      Taniej o: 14.95 zł (-25%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      PROWADZENIE PRODUKCJI ZWIERZĘCEJ. KWALIFIKACJA R. 3. 2. PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODÓW TECHNIK ROLNIK, TECHNIK AGROBIZNESU, ROLNIK


      Podręcznik do nauki zawodów technik rolnik, technik agrobiznesu i rolnik – dokładnie taki, jakiego potrzebują uczniowie: przystępny, obrazowy i napisany prostym językiem.
      Porusza zagadnienia związane z prowadzeniem produkcji zwierzęcej. Dokładnie omówiono w nim właściwe żywienie zwierząt ze względu na gatunek, typ użytkowania oraz liczbę w ...

      Napisz swoją opinię