Podręcznik z serii wydawniczej "Kucharz małej gastronomii", przeznaczony dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych do nauki przedmiotu organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy w zawodzie: kucharz małej gastronomii.
Uczy korzystania z przepisów prawnych i norm z zakresu bhp, kształci umiejętności określania czynników wpływających korzystnie
Podręcznik z serii wydawniczej "Kucharz małej gastronomii", przeznaczony dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych do nauki przedmiotu organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy w zawodzie: kucharz małej gastronomii.
Uczy korzystania z przepisów prawnych i norm z zakresu bhp, kształci umiejętności określania czynników wpływających korzystnie lub szkodliwie na zdrowie i zdolność do pracy, ochrony zdrowia w czasie pracy zawodowej. Zapoznaje z obowiązkami kierownictwa zakładu pracy oraz pracowników i służby bhp. Uczy też ustalania przyczyn wypadków, zagrożeń, rozpoznawania czynników szkodliwych i chorób zawodowych.
czytaj więcej 📚 Outlet książkowy – ta sama treść, niższa cena! 📚
Książka jest nowa i pełnowartościowa, nigdy nieużywana.
Może pochodzić z końcówek serii, zwrotów lub nadwyżek magazynowych.
📦 Opakowanie lub okładka mogą nosić ślady magazynowania, takie jak delikatne otarcia czy pozostałości po etykiecie.
✅ Treść książki jest kompletna i nieuszkodzona.
✅ Gwarantujemy pełną funkcjonalność – czytasz bez przeszkód!
✅ Świetna okazja na tanią, nową lekturę!