Święta pełne okazji! 🎄

KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMI. ORGANIZACJA, BEZPIECZEŃSTWO I HIGIENA PRACY. PODRĘCZNIK

search

    KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMI. ORGANIZACJA, BEZPIECZEŃSTWO I HIGIENA PRACY. PODRĘCZNIK

    Wojciech Żabicki

    WSiP

    9788302094064

    23.5 x 16.5

    116

    miękka

    🎁 „Mikołaj poleca – świąteczne produkty!” zobacz więcej

    Wysyłamy w 24h + czas dostawy

    14 dni na zwrot produktu

    Koszty dostaw już od 5.99 zł

    Darmowa dostawa już od 59.99 zł

    Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
          Pon. – Pt. 8:00 – 15:00

    Blik Przelewy24 GPay Paypo Visa Mastercard
    Podręcznik z serii wydawniczej "Kucharz małej gastronomii", przeznaczony dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych do nauki przedmiotu organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy w zawodzie: kucharz małej gastronomii.
    Uczy korzystania z przepisów prawnych i norm z zakresu bhp, kształci umiejętności określania czynników wpływających korzystnie
    Podręcznik z serii wydawniczej "Kucharz małej gastronomii", przeznaczony dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych do nauki przedmiotu organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy w zawodzie: kucharz małej gastronomii.
    Uczy korzystania z przepisów prawnych i norm z zakresu bhp, kształci umiejętności określania czynników wpływających korzystnie lub szkodliwie na zdrowie i zdolność do pracy, ochrony zdrowia w czasie pracy zawodowej. Zapoznaje z obowiązkami kierownictwa zakładu pracy oraz pracowników i służby bhp. Uczy też ustalania przyczyn wypadków, zagrożeń, rozpoznawania czynników szkodliwych i chorób zawodowych.
    czytaj więcej
    📚 Outlet książkowy – ta sama treść, niższa cena! 📚

    Książka jest nowa i pełnowartościowa, nigdy nieużywana.

    Może pochodzić z końcówek serii, zwrotów lub nadwyżek magazynowych.
    📦 Opakowanie lub okładka mogą nosić ślady magazynowania, takie jak delikatne otarcia czy pozostałości po etykiecie.
    ✅ Treść książki jest kompletna i nieuszkodzona.
    ✅ Gwarantujemy pełną funkcjonalność – czytasz bez przeszkód!
    ✅ Świetna okazja na tanią, nową lekturę!
    -17%
      49 80 
      60,00 zł
      Taniej o: 10.2 zł

      Niedostępny

      Wysyłamy w 24h + czas dostawy

      14 dni na zwrot produktu

      Koszty dostaw już od 5.99 zł

      Darmowa dostawa już od 59.99 zł

      Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
            Pon. – Pt. 8:00 – 15:00

      Blik Przelewy24 GPay Paypo Visa Mastercard

      Recenzje

      Napisz swoją opinię

      KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMI. ORGANIZACJA, BEZPIECZEŃSTWO I HIGIENA PRACY. PODRĘCZNIK

      Podręcznik z serii wydawniczej "Kucharz małej gastronomii", przeznaczony dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych do nauki przedmiotu organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy w zawodzie: kucharz małej gastronomii.
      Uczy korzystania z przepisów prawnych i norm z zakresu bhp, kształci umiejętności określania czynników wpływających korzystnie lub szkodliwie ...

      Napisz swoją opinię