WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMI. ORGANIZACJA, BEZPIECZEŃSTWO I HIGIENA PRACY. PODRĘCZNIK

search

    KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMI. ORGANIZACJA, BEZPIECZEŃSTWO I HIGIENA PRACY. PODRĘCZNIK

    Wojciech Żabicki

    WSiP

    9788302094064

    23.5 x 16.5

    116

    miękka

    Podręcznik z serii wydawniczej "Kucharz małej gastronomii", przeznaczony dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych do nauki przedmiotu organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy w zawodzie: kucharz małej gastronomii.
    Uczy korzystania z przepisów prawnych i norm z zakresu bhp, kształci umiejętności określania czynników wpływających korzystnie
    Podręcznik z serii wydawniczej "Kucharz małej gastronomii", przeznaczony dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych do nauki przedmiotu organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy w zawodzie: kucharz małej gastronomii.
    Uczy korzystania z przepisów prawnych i norm z zakresu bhp, kształci umiejętności określania czynników wpływających korzystnie lub szkodliwie na zdrowie i zdolność do pracy, ochrony zdrowia w czasie pracy zawodowej. Zapoznaje z obowiązkami kierownictwa zakładu pracy oraz pracowników i służby bhp. Uczy też ustalania przyczyn wypadków, zagrożeń, rozpoznawania czynników szkodliwych i chorób zawodowych.
    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      49,80 zł
      60,00 zł
      Taniej o: 10.2 zł (-17%)

      POŚPIESZ SIĘ OSTATNI EGZ. Mamy na stanie jesteśmy gotowi do wysyłki.

      Wysyłamy w 24h + czas dostawy

      14 dni na zwrot produktu

      Koszty dostaw już od 8.90 zł

      Darmowa dostawa już od 100 zł

      Blik Przelewy24 GPay Visa Mastercard

      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMI. ORGANIZACJA, BEZPIECZEŃSTWO I HIGIENA PRACY. PODRĘCZNIK

      Podręcznik z serii wydawniczej "Kucharz małej gastronomii", przeznaczony dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych do nauki przedmiotu organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy w zawodzie: kucharz małej gastronomii.
      Uczy korzystania z przepisów prawnych i norm z zakresu bhp, kształci umiejętności określania czynników wpływających korzystnie lub szkodliwie ...

      Napisz swoją opinię