WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

PODSTAWY HOTELARSTWA I USŁUGI DODATKOWE PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU

search

    PODSTAWY HOTELARSTWA I USŁUGI DODATKOWE PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU

    Bożena Granecka-Wrzosek,Witold Drogoń

    WSiP

    9788302136320

    24.2 x 16.8

    304

    miękka


    Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifikacji T.12. (Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie)

    Autorzy zaprezentowali informacje dotyczące przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania


    Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifikacji T.12. (Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie)

    Autorzy zaprezentowali informacje dotyczące przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania dokumentacji, rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich.
    Wiedzę teoretyczną wsparli licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami, które wskazują sposoby praktycznego zastosowania teorii.

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      46,61 zł
      62,99 zł
      Taniej o: 16.38 zł (-26%)

      POŚPIESZ SIĘ OSTATNI EGZ. Mamy na stanie jesteśmy gotowi do wysyłki.

      Wysyłamy w 24h + czas dostawy

      14 dni na zwrot produktu

      Koszty dostaw już od 8.90 zł

      Darmowa dostawa już od 100 zł

      Blik Przelewy24 GPay Visa Mastercard

      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      PODSTAWY HOTELARSTWA I USŁUGI DODATKOWE PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU



      Napisz swoją opinię