
search
Udostępnij

Renata Szajna,Danuta Ławniczak
9788302147241
29.5 x 20.5
136
miękka
Publikacja skierowana do uczniów kształcących się w zawodzie kelner.
Zeszyt ćwiczeń zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Obsługa kelnerska. Części 1 i 2. Polecenia dotyczą takich zagadnień, jak: procedury i zasady bezpieczeństwa, wymagania wobec kelnera, wyposażenie i wystrój zakładu gastronomicznego, aranżacja sal dla
Publikacja skierowana do uczniów kształcących się w zawodzie kelner.
Zeszyt ćwiczeń zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Obsługa kelnerska. Części 1 i 2. Polecenia dotyczą takich zagadnień, jak: procedury i zasady bezpieczeństwa, wymagania wobec kelnera, wyposażenie i wystrój zakładu gastronomicznego, aranżacja sal dla gości, karty menu oraz zasady obsługiwanie gości. Zadania zilustrowano licznymi rysunkami i zdjęciami.

Niedostępny
Darmowa dostawa już od 59.99 zł
Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
Pon. – Pt. 8:00 – 15:00