WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

USŁUGI GASTRONOMICZNE TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH KWALIFIKACJA T.15.3

search

    USŁUGI GASTRONOMICZNE TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH KWALIFIKACJA T.15.3

    Ławniczak, Danuta

    WSiP

    9788302150395

    240 x

    796

    miękka

    Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Obejmuje tematy dotyczące działalności usługowej zakładów gastronomicznych, marketingu i planowania usług gastronomicznych, zasad

    Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Obejmuje tematy dotyczące działalności usługowej zakładów gastronomicznych, marketingu i planowania usług gastronomicznych, zasad kalkulacji rozliczania usług gastronomicznych, systemów i programów komputerowych dla gastronomii, systemów obsługi w zakładach gastronomicznych, wyposażenia do obsługi gości, przygotowania pracowników do obsługi gości, przygotowania sali restauracyjnej do obsługi gości, przebiegu obsługi gości w restauracji, metod obsługi gości, organizowania okolicznościowych przyjęć stojących, zasiadanych, mieszanych, organizowanie szkoleń i konferencji, organizowanie przyjęć dyplomatycznych, usług cateringowych.

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      43,88 zł
      56,99 zł
      Taniej o: 13.11 zł (-23%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      USŁUGI GASTRONOMICZNE TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH KWALIFIKACJA T.15.3

      Napisz swoją opinię