WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

OBSŁUGA GOŚCI (KONSUMENTÓW) PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU KELNER ORAZ TECHNIK ORGANIZACJI USŁUG GASTRONOMICZNYCH 1

OBSŁUGA GOŚCI (KONSUMENTÓW) PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU KELNER ORAZ TECHNIK ORGANIZACJI USŁUG GASTRONOMICZNYCH 1 - Rea
search

    OBSŁUGA GOŚCI (KONSUMENTÓW) PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU KELNER ORAZ TECHNIK ORGANIZACJI USŁUG GASTRONOMICZNYCH 1

    Alina Ziaja, Renata Szajna, Danuta Ławniczak

    Rea

    9788371418044

    25.5 x 19

    248

    miękka

    Podręcznik przygotowany z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach „kelner” i technik organizacji usług gastronomicznych. W sposób kompleksowy omawia zagadnienia teoretyczne i praktyczne związane z szeroko rozumianą obsługą gości oraz funkcjonowaniem zakładów gastronomicznych. Materiał stanowi pełne kompendium

    Podręcznik przygotowany z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach „kelner” i technik organizacji usług gastronomicznych. W sposób kompleksowy omawia zagadnienia teoretyczne i praktyczne związane z szeroko rozumianą obsługą gości oraz funkcjonowaniem zakładów gastronomicznych. Materiał stanowi pełne kompendium współczesnej wiedzy zawodowej ze szczególnym uwzględnieniem dokonujących się zmian i kierunków w obsłudze gości. Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodach „kelner” i „technik organizacji usług gastronomicznych”. Treść wzbogacają liczne fotografie, rysunki i schematy pozwalające uczniom na lepsze przyswojenie omawianych zagadnień i opanowanie technik obsługi. Część 1. zawiera wiedzę z zakresu: – podziału, zasad funkcjonowania oraz wyposażenia zakładów gastronomicznych, – wizerunku pracownika obsługi, – postaw wobec gości, – zasad opracowywania kart menu, – technik przenoszenia i pielęgnacji zastawy stołowej, – zasad i metod obsługi gości, – kolejności oraz technik podawania potraw i napojów.

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      OBSŁUGA GOŚCI (KONSUMENTÓW) PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU KELNER ORAZ TECHNIK ORGANIZACJI USŁUG GASTRONOMICZNYCH 1 - Rea
      20,70 zł
      41,40 zł
      Taniej o: 20.7 zł (-50%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      OBSŁUGA GOŚCI (KONSUMENTÓW) PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU KELNER ORAZ TECHNIK ORGANIZACJI USŁUG GASTRONOMICZNYCH 1

      Podręcznik przygotowany z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach „kelner” i technik organizacji usług gastronomicznych. W sposób kompleksowy omawia zagadnienia teoretyczne i praktyczne związane z szeroko rozumianą obsługą gości oraz funkcjonowaniem zakładów gastronomicznych. Materiał stanowi pełne kompendium ...

      Napisz swoją opinię