Święta pełne okazji! 🎄
55 96 

OBSŁUGA GOŚCI (KONSUMENTÓW) PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU KELNER ORAZ TECHNIK ORGANIZACJI USŁUG GASTRONOMICZNYCH 1

OBSŁUGA GOŚCI (KONSUMENTÓW) PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU KELNER ORAZ TECHNIK ORGANIZACJI USŁUG GASTRONOMICZNYCH 1 - Rea
search

    OBSŁUGA GOŚCI (KONSUMENTÓW) PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU KELNER ORAZ TECHNIK ORGANIZACJI USŁUG GASTRONOMICZNYCH 1

    Alina Ziaja, Renata Szajna, Danuta Ławniczak

    Rea

    9788371418044

    25.5 x 19

    248

    miękka

    🎁 „Mikołaj poleca – świąteczne produkty!” zobacz więcej

    Wysyłamy w 24h + czas dostawy

    14 dni na zwrot produktu

    Koszty dostaw już od 5.99 zł

    Darmowa dostawa już od 59.99 zł

    Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
          Pon. – Pt. 8:00 – 15:00

    Blik Przelewy24 GPay Paypo Visa Mastercard

    Podręcznik przygotowany z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach „kelner” i technik organizacji usług gastronomicznych. W sposób kompleksowy omawia zagadnienia teoretyczne i praktyczne związane z szeroko rozumianą obsługą gości oraz funkcjonowaniem zakładów gastronomicznych. Materiał stanowi pełne kompendium

    Podręcznik przygotowany z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach „kelner” i technik organizacji usług gastronomicznych. W sposób kompleksowy omawia zagadnienia teoretyczne i praktyczne związane z szeroko rozumianą obsługą gości oraz funkcjonowaniem zakładów gastronomicznych. Materiał stanowi pełne kompendium współczesnej wiedzy zawodowej ze szczególnym uwzględnieniem dokonujących się zmian i kierunków w obsłudze gości. Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodach „kelner” i „technik organizacji usług gastronomicznych”. Treść wzbogacają liczne fotografie, rysunki i schematy pozwalające uczniom na lepsze przyswojenie omawianych zagadnień i opanowanie technik obsługi. Część 1. zawiera wiedzę z zakresu: – podziału, zasad funkcjonowania oraz wyposażenia zakładów gastronomicznych, – wizerunku pracownika obsługi, – postaw wobec gości, – zasad opracowywania kart menu, – technik przenoszenia i pielęgnacji zastawy stołowej, – zasad i metod obsługi gości, – kolejności oraz technik podawania potraw i napojów.

    czytaj więcej
    📚 Outlet książkowy – ta sama treść, niższa cena! 📚

    Książka jest nowa i pełnowartościowa, nigdy nieużywana.

    Może pochodzić z końcówek serii, zwrotów lub nadwyżek magazynowych.
    📦 Opakowanie lub okładka mogą nosić ślady magazynowania, takie jak delikatne otarcia czy pozostałości po etykiecie.
    ✅ Treść książki jest kompletna i nieuszkodzona.
    ✅ Gwarantujemy pełną funkcjonalność – czytasz bez przeszkód!
    ✅ Świetna okazja na tanią, nową lekturę!
    -50%
      OBSŁUGA GOŚCI (KONSUMENTÓW) PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU KELNER ORAZ TECHNIK ORGANIZACJI USŁUG GASTRONOMICZNYCH 1 - Rea
      20 70 
      41,40 zł
      Taniej o: 20.7 zł

      Niedostępny

      Wysyłamy w 24h + czas dostawy

      14 dni na zwrot produktu

      Koszty dostaw już od 5.99 zł

      Darmowa dostawa już od 59.99 zł

      Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
            Pon. – Pt. 8:00 – 15:00

      Blik Przelewy24 GPay Paypo Visa Mastercard

      Recenzje

      Napisz swoją opinię

      OBSŁUGA GOŚCI (KONSUMENTÓW) PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU KELNER ORAZ TECHNIK ORGANIZACJI USŁUG GASTRONOMICZNYCH 1

      Podręcznik przygotowany z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach „kelner” i technik organizacji usług gastronomicznych. W sposób kompleksowy omawia zagadnienia teoretyczne i praktyczne związane z szeroko rozumianą obsługą gości oraz funkcjonowaniem zakładów gastronomicznych. Materiał stanowi pełne kompendium ...

      Napisz swoją opinię