TORBY NA PREZENTYBez%20tytu%C5%82u_2.png 

OBSŁUGA GOŚCI (KONSUMENTÓW) PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU KELNER ORAZ TECHNIK ORGANIZACJI USŁUG GASTRONOMICZNYCH 1

OBSŁUGA GOŚCI (KONSUMENTÓW) PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU KELNER ORAZ TECHNIK ORGANIZACJI USŁUG GASTRONOMICZNYCH 1 - Rea
search

    OBSŁUGA GOŚCI (KONSUMENTÓW) PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU KELNER ORAZ TECHNIK ORGANIZACJI USŁUG GASTRONOMICZNYCH 1

    Alina Ziaja, Renata Szajna, Danuta Ławniczak

    Rea

    9788371418044

    25.5 x 19

    248

    miękka

    Podręcznik przygotowany z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach „kelner” i technik organizacji usług gastronomicznych. W sposób kompleksowy omawia zagadnienia teoretyczne i praktyczne związane z szeroko rozumianą obsługą gości oraz funkcjonowaniem zakładów gastronomicznych. Materiał stanowi pełne kompendium

    Podręcznik przygotowany z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach „kelner” i technik organizacji usług gastronomicznych. W sposób kompleksowy omawia zagadnienia teoretyczne i praktyczne związane z szeroko rozumianą obsługą gości oraz funkcjonowaniem zakładów gastronomicznych. Materiał stanowi pełne kompendium współczesnej wiedzy zawodowej ze szczególnym uwzględnieniem dokonujących się zmian i kierunków w obsłudze gości. Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodach „kelner” i „technik organizacji usług gastronomicznych”. Treść wzbogacają liczne fotografie, rysunki i schematy pozwalające uczniom na lepsze przyswojenie omawianych zagadnień i opanowanie technik obsługi. Część 1. zawiera wiedzę z zakresu: – podziału, zasad funkcjonowania oraz wyposażenia zakładów gastronomicznych, – wizerunku pracownika obsługi, – postaw wobec gości, – zasad opracowywania kart menu, – technik przenoszenia i pielęgnacji zastawy stołowej, – zasad i metod obsługi gości, – kolejności oraz technik podawania potraw i napojów.

    czytaj więcej
    Produkt może mieć uszkodzone opakowanie, metkę cenową lub naruszoną plombę fabryczną opakowania.
    Uszkodzenia nie wpływają na funkcjonalność produktu.
    Produkt jest nieużywany, kompletny i fabrycznie nowy.
      OBSŁUGA GOŚCI (KONSUMENTÓW) PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU KELNER ORAZ TECHNIK ORGANIZACJI USŁUG GASTRONOMICZNYCH 1 - Rea
      20,70 zł
      41,40 zł
      Taniej o: 20.7 zł (-50%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      OBSŁUGA GOŚCI (KONSUMENTÓW) PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU KELNER ORAZ TECHNIK ORGANIZACJI USŁUG GASTRONOMICZNYCH 1

      Podręcznik przygotowany z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach „kelner” i technik organizacji usług gastronomicznych. W sposób kompleksowy omawia zagadnienia teoretyczne i praktyczne związane z szeroko rozumianą obsługą gości oraz funkcjonowaniem zakładów gastronomicznych. Materiał stanowi pełne kompendium ...

      Napisz swoją opinię