Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa oraz osób zainteresowanych dynamicznie rozwijająca się dziedzina życia.Część pierwsza przedstawia: Podstawowe informacje o turystyce i terminologię z nią związaną Charakterystykę rodzajów turystyki Krajowy produkt turystyczny Charakterystyka
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa oraz osób zainteresowanych dynamicznie rozwijająca się dziedzina życia.Część pierwsza przedstawia: Podstawowe informacje o turystyce i terminologię z nią związaną Charakterystykę rodzajów turystyki Krajowy produkt turystyczny Charakterystyka usług turystycznych Organizację i obsługę imprez turystycznych Zaleta podręcznika jest jego logiczna przejrzystość i budowa. Liczne ciekawostki zachęcają do dalszych poszukiwań i pozwalają na zainteresowanie uczniów branżą turystyczną.
czytaj więcej Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.