WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

USŁUGI ŻYWIENIOWE W HOTELARSTWIE TECHNIK HOTELARSTWA KWALIFIKACJA T.12 PODRĘCZNIK Joanna Duda

USŁUGI ŻYWIENIOWE W HOTELARSTWIE TECHNIK HOTELARSTWA KWALIFIKACJA T.12 PODRĘCZNIK Joanna Duda - WSiP
search

    USŁUGI ŻYWIENIOWE W HOTELARSTWIE TECHNIK HOTELARSTWA KWALIFIKACJA T.12 PODRĘCZNIK Joanna Duda

    Joanna Duda

    WSiP

    9788302147043

    24 x 17

    128

    miękka

    Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia zagadnienia związane z usługami gastronomicznymi. Kładzie duży nacisk na racjonalne odżywianie się, komponowanie jadłospisu, a także wizerunek zawodowy pracownika. Szczegółowo

    Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia zagadnienia związane z usługami gastronomicznymi. Kładzie duży nacisk na racjonalne odżywianie się, komponowanie jadłospisu, a także wizerunek zawodowy pracownika. Szczegółowo przedstawia rodzaje śniadań serwowanych w hotelu. Na wielu ilustracjach przedstawia wyposażenie sali konsumpcyjnej. Podaje specjalistyczne nazewnictwo hotelarskie francuskie i angielskie. Zawiera liczne praktyczne wskazówki dotyczące nakrywania stołu i prac w przygotowalni kelnerskiej. Przedstawia pożądane zachowania w pracy, dzięki czemu buduje postawę odpowiedzialnego i zaangażowanego pracownika, zwiększając tym samym szanse ucznia na rynku pracy.

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      USŁUGI ŻYWIENIOWE W HOTELARSTWIE TECHNIK HOTELARSTWA KWALIFIKACJA T.12 PODRĘCZNIK Joanna Duda - WSiP
      19,65 zł
      39,30 zł
      Taniej o: 19.65 zł (-50%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      USŁUGI ŻYWIENIOWE W HOTELARSTWIE TECHNIK HOTELARSTWA KWALIFIKACJA T.12 PODRĘCZNIK Joanna Duda

      Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia zagadnienia związane z usługami gastronomicznymi. Kładzie duży nacisk na racjonalne odżywianie się, komponowanie jadłospisu, a także wizerunek zawodowy pracownika. Szczegółowo przedstawia ...

      Napisz swoją opinię