WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

PRACOWNIA GASTRONOMICZNA KWALIFIKACJA T.6 PODRĘCZNIK Anna Kmiołek-Gizara

PRACOWNIA GASTRONOMICZNA KWALIFIKACJA T.6 PODRĘCZNIK Anna Kmiołek-Gizara - WSiP
search

    PRACOWNIA GASTRONOMICZNA KWALIFIKACJA T.6 PODRĘCZNIK Anna Kmiołek-Gizara

    Anna Kmiołek-Gizara

    WSiP

    9788302149757

    28.5 x 20.5

    246

    miękka

    Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z ćwiczeniami oraz zadaniami praktycznymi, które stanowią główny element publikacji.
    Książka skłania uczniów do krytycznej oceny

    Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z ćwiczeniami oraz zadaniami praktycznymi, które stanowią główny element publikacji.
    Książka skłania uczniów do krytycznej oceny własnych umiejętności, kładzie także duży nacisk na sprawną pracę w parach lub w grupach. Stanowi cenne wsparcie dla nauczyciela w trakcie prowadzenia zajęć, a uczniowi ułatwia usystematyzowanie wiedzy oraz wykorzystanie informacji teoretycznych w praktyce, dzięki czemu skutecznie pomaga w szlifowaniu zawodowych umiejętności.

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      PRACOWNIA GASTRONOMICZNA KWALIFIKACJA T.6 PODRĘCZNIK Anna Kmiołek-Gizara - WSiP
      24,60 zł
      49,19 zł
      Taniej o: 24.6 zł (-50%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      PRACOWNIA GASTRONOMICZNA KWALIFIKACJA T.6 PODRĘCZNIK Anna Kmiołek-Gizara

      Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z ćwiczeniami oraz zadaniami praktycznymi, które stanowią główny element publikacji.
      Książka skłania uczniów do ...

      Napisz swoją opinię