WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

OBSŁUGA KONSUMENTA TECHNIK HOTELARSTWA ZESZYT ĆWICZEŃ Joanna Duda, Sebastian Krzywda

OBSŁUGA KONSUMENTA TECHNIK HOTELARSTWA ZESZYT ĆWICZEŃ Joanna Duda, Sebastian Krzywda - WSiP
search

    OBSŁUGA KONSUMENTA TECHNIK HOTELARSTWA ZESZYT ĆWICZEŃ Joanna Duda, Sebastian Krzywda

    Joanna Duda, Sebastian Krzywda

    WSiP

    9788302147340

    29.5 x 20.5

    192

    miękka

    Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia zagadnienia związane z praktyczną stroną obsługi konsumenta. Pokazuje techniki serwowania potraw, nakrywania do stołu, zdobienia dań. Wprowadza terminy angielskie i francuskie

    Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia zagadnienia związane z praktyczną stroną obsługi konsumenta. Pokazuje techniki serwowania potraw, nakrywania do stołu, zdobienia dań. Wprowadza terminy angielskie i francuskie używane w branży hotelarskiej i gastronomicznej. Wprowadza podstawy protokołu dyplomatycznego. Zeszyt zawiera wiele wskazówek, ułatwiających wykonanie zadań, i liczne ilustracje, które pomagają w zrozumieniu omawianych treści i stanowią wzór do naśladowania przy nauce poszczególnych technik związanych z branżą hotelarską.

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      OBSŁUGA KONSUMENTA TECHNIK HOTELARSTWA ZESZYT ĆWICZEŃ Joanna Duda, Sebastian Krzywda - WSiP
      20,50 zł
      40,99 zł
      Taniej o: 20.5 zł (-50%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      OBSŁUGA KONSUMENTA TECHNIK HOTELARSTWA ZESZYT ĆWICZEŃ Joanna Duda, Sebastian Krzywda

      Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia zagadnienia związane z praktyczną stroną obsługi konsumenta. Pokazuje techniki serwowania potraw, nakrywania do stołu, zdobienia dań. Wprowadza terminy angielskie i francuskie używane w branży ...

      Napisz swoją opinię