WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA SPORZĄDZANIE I EKSPEDYCJA POTRAW I NAPOJÓW PODRĘCZNIK

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA SPORZĄDZANIE I EKSPEDYCJA POTRAW I NAPOJÓW PODRĘCZNIK - WSiP
search

    TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA SPORZĄDZANIE I EKSPEDYCJA POTRAW I NAPOJÓW PODRĘCZNIK

    Anna Kmiołek

    WSiP

    9788302135897

    23.5 x 16.5

    184

    miękka

    Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do przygotowywania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych,

    Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do przygotowywania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych oraz posiłków codziennych i okolicznościowych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA SPORZĄDZANIE I EKSPEDYCJA POTRAW I NAPOJÓW PODRĘCZNIK - WSiP
      19,05 zł
      38,10 zł
      Taniej o: 19.05 zł (-50%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA SPORZĄDZANIE I EKSPEDYCJA POTRAW I NAPOJÓW PODRĘCZNIK

      Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do przygotowywania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw ...

      Napisz swoją opinię