search
Udostępnij
Darmowa dostawa już od 100 zł
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie „technik hotelarstwa”. Materiał podzielono na dwie części. W części 2. omówiono: – zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO, – zasady utrzymania porządku i czystości, – zasady funkcjonowania działu gastronomii
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie „technik hotelarstwa”. Materiał podzielono na dwie części. W części 2. omówiono: – zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO, – zasady utrzymania porządku i czystości, – zasady funkcjonowania działu gastronomii hotelowej z uwzględnieniem kontroli jakości żywieniowej zgodnie z zasadami HACCP, – współpracę z biurami podróży, – charakterystykę parterowej części zakładu ze szczególnym uwzględnieniem działu recepcji. Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową i standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu „technik hotelarstwa”.
Mamy na stanie 2 szt. i jesteśmy gotowi do wysyłki
Darmowa dostawa już od 100 zł
Na razie nie dodano żadnej recenzji.