WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

ORGANIZACJA PRACY W HOTELARSTWIE 2 Joanna Orłowska, Małgorzata Tkaczyk

ORGANIZACJA PRACY W HOTELARSTWIE 2 Joanna Orłowska, Małgorzata Tkaczyk - WSiP
search

    ORGANIZACJA PRACY W HOTELARSTWIE 2 Joanna Orłowska, Małgorzata Tkaczyk

    Joanna Orłowska, Małgorzata Tkaczyk

    WSiP

    9788375440218

    24 x 17

    272

    miękka

    Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie „technik hotelarstwa”. Materiał podzielono na dwie części. W części 2. omówiono: – zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO, – zasady utrzymania porządku i czystości, – zasady funkcjonowania działu gastronomii

    Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie „technik hotelarstwa”. Materiał podzielono na dwie części. W części 2. omówiono: – zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO, – zasady utrzymania porządku i czystości, – zasady funkcjonowania działu gastronomii hotelowej z uwzględnieniem kontroli jakości żywieniowej zgodnie z zasadami HACCP, – współpracę z biurami podróży, – charakterystykę parterowej części zakładu ze szczególnym uwzględnieniem działu recepcji. Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową i standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu „technik hotelarstwa”.

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      ORGANIZACJA PRACY W HOTELARSTWIE 2 Joanna Orłowska, Małgorzata Tkaczyk - WSiP
      20,73 zł
      41,45 zł
      Taniej o: 20.73 zł (-50%)

      Mamy na stanie 2 szt. i jesteśmy gotowi do wysyłki

      Wysyłamy w 24h + czas dostawy

      14 dni na zwrot produktu

      Koszty dostaw już od 8.90 zł

      Darmowa dostawa już od 100 zł

      Blik Przelewy24 GPay Visa Mastercard

      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      ORGANIZACJA PRACY W HOTELARSTWIE 2 Joanna Orłowska, Małgorzata Tkaczyk

      Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie „technik hotelarstwa”. Materiał podzielono na dwie części. W części 2. omówiono: – zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO, – zasady utrzymania porządku i czystości, – zasady funkcjonowania ...

      Napisz swoją opinię