
search
Udostępnij

Joanna Orłowska, Małgorzata Tkaczyk
9788375440218
24 x 17
272
miękka
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie „technik hotelarstwa”. Materiał podzielono na dwie części. W części 2. omówiono: – zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO, – zasady utrzymania porządku i czystości, – zasady funkcjonowania działu gastronomii
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie „technik hotelarstwa”. Materiał podzielono na dwie części. W części 2. omówiono: – zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO, – zasady utrzymania porządku i czystości, – zasady funkcjonowania działu gastronomii hotelowej z uwzględnieniem kontroli jakości żywieniowej zgodnie z zasadami HACCP, – współpracę z biurami podróży, – charakterystykę parterowej części zakładu ze szczególnym uwzględnieniem działu recepcji. Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową i standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu „technik hotelarstwa”.

Niedostępny
Darmowa dostawa już od 59.99 zł
Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
Pon. – Pt. 8:00 – 15:00