WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

USŁUGI GASTRONOMICZNE KWALIFIKACJA T.15.3 PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH

USŁUGI GASTRONOMICZNE KWALIFIKACJA T.15.3 PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH - WSiP
search

    USŁUGI GASTRONOMICZNE KWALIFIKACJA T.15.3 PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH

    Anna Kmiołek

    WSiP

    9788302135927

    17 x 24

    168

    miękka

    Podręcznik do nauki: przygotowywania oferty usług gastronomicznych, planowania działań związanych z promocją gastronomii, kalkulacji kosztów, prowadzenia sprzedaży, doboru metod i technik obsługi, przygotowywania miejsca wykonania usług, sposobów doboru i właściwego użytkowania urządzeń i sprzętu do wykonywania usług gastronomicznych.

    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      USŁUGI GASTRONOMICZNE KWALIFIKACJA T.15.3 PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH - WSiP
      38,49 zł
      69,99 zł
      Taniej o: 31.5 zł (-45%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      USŁUGI GASTRONOMICZNE KWALIFIKACJA T.15.3 PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH

      Napisz swoją opinię