WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA W GASTRONOMII. TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH KUCHARZ KWALIFIKACJA T.6 PODRĘCZNIK 3

DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA W GASTRONOMII. TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH KUCHARZ KWALIFIKACJA T.6 PODRĘCZNIK 3 ...
search

    DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA W GASTRONOMII. TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH KUCHARZ KWALIFIKACJA T.6 PODRĘCZNIK 3

    Beata Sawicka

    Rea

    9788302147234

    24 x 17

    344

    miękka

    Podręcznik do nauki podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu PDG w branży gastronomicznej. Niezbędny do opanowania umiejętności potrzebnych do podjęcia i prowadzenia działalności gospodarczej w sektorze gastronomicznym. Wiedza teoretyczna poparta jest

    Podręcznik do nauki podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu PDG w branży gastronomicznej. Niezbędny do opanowania umiejętności potrzebnych do podjęcia i prowadzenia działalności gospodarczej w sektorze gastronomicznym. Wiedza teoretyczna poparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami.

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA W GASTRONOMII. TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH KUCHARZ KWALIFIKACJA T.6 PODRĘCZNIK 3 ...
      23,36 zł
      46,73 zł
      Taniej o: 23.36 zł (-50%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA W GASTRONOMII. TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH KUCHARZ KWALIFIKACJA T.6 PODRĘCZNIK 3

      Podręcznik do nauki podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu PDG w branży gastronomicznej. Niezbędny do opanowania umiejętności potrzebnych do podjęcia i prowadzenia działalności gospodarczej w sektorze gastronomicznym. Wiedza teoretyczna poparta jest licznymi przykładami ...

      Napisz swoją opinię