WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

OBSŁUGA KLIENTÓW W GASTRONOMII. TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH KUCHARZ KWALIFIKACJA T.15.3 ĆWICZENIA

OBSŁUGA KLIENTÓW W GASTRONOMII TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH KUCHARZ KWALIFIKACJA T.15.3 ĆWICZENIA Danuta �...
search

OBSŁUGA KLIENTÓW W GASTRONOMII. TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH KUCHARZ KWALIFIKACJA T.15.3 ĆWICZENIA

Danuta Ławniczak

WSiP

9788302150418

28.5 x 20.5

408

miękka

Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Ćwiczenia dotyczą takich zagadnień, jak: działalność zakładów

Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Ćwiczenia dotyczą takich zagadnień, jak: działalność zakładów gastronomicznych, marketing i planowanie usług gastronomicznych, promowanie usług gastronomicznych, koszty usług gastronomicznych, wyposażenie do obsługi gości, przygotowanie pracowników i sali do obsługi gości, podejmowanie gości w restauracji, metody obsługi gości, planowanie i organizowanie przyjęć okolicznościowych – przyjęć stojących i bufetowych, zasiadanych, mieszanych i bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencje oraz imprezy cateringowe, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych, zasady BHP w zakładzie gastronomicznym.

czytaj więcej
Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
46,32 zł
57,90 zł
Taniej o: 11.58 zł (-20%)

POŚPIESZ SIĘ OSTATNI EGZ. Mamy na stanie jesteśmy gotowi do wysyłki.

Wysyłamy w 24h + czas dostawy

14 dni na zwrot produktu

Koszty dostaw już od 8.90 zł

Darmowa dostawa już od 100 zł

Blik Przelewy24 GPay Visa Mastercard

Recenzje

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

OBSŁUGA KLIENTÓW W GASTRONOMII. TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH KUCHARZ KWALIFIKACJA T.15.3 ĆWICZENIA

Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Ćwiczenia dotyczą takich zagadnień, jak: działalność zakładów ...

Napisz swoją opinię