WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

USŁUGI ŻYWIENIOWE W HOTELARSTWIE PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU TECHNIK HOTELARSTWA Bożena Granecka-Wrzosek

USŁUGI ŻYWIENIOWE W HOTELARSTWIE PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU TECHNIK HOTELARSTWA Bożena Granecka-Wrzosek - WSiP
search

    USŁUGI ŻYWIENIOWE W HOTELARSTWIE PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU TECHNIK HOTELARSTWA Bożena Granecka-Wrzosek

    Bożena Granecka-Wrzosek

    WSiP

    9788302136344

    23.5 x 16.5

    248

    miękka

    Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, niezbędnych surowców, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów i rozróżniania

    Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, niezbędnych surowców, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów i rozróżniania śniadań hotelowych oraz sposobów ich podawania. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      USŁUGI ŻYWIENIOWE W HOTELARSTWIE PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU TECHNIK HOTELARSTWA Bożena Granecka-Wrzosek - WSiP
      17,65 zł
      50,43 zł
      Taniej o: 32.78 zł (-65%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      USŁUGI ŻYWIENIOWE W HOTELARSTWIE PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU TECHNIK HOTELARSTWA Bożena Granecka-Wrzosek

      Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, niezbędnych surowców, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów i rozróżniania ...

      Napisz swoją opinię