![USŁUGI ŻYWIENIOWE W HOTELARSTWIE PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU TECHNIK HOTELARSTWA Bożena Granecka-Wrzosek - WSiP USŁUGI ŻYWIENIOWE W HOTELARSTWIE PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU TECHNIK HOTELARSTWA Bożena Granecka-Wrzosek - WSiP](https://skladnicaksiegarska.pl/257817-large_default/uslugi-zywieniowe-w-hotelarstwie-podrecznik-do-nauki-zawodu-technik-hotelarstwa-bozena-granecka-wrzosek.webp)
search
Udostępnij
Darmowa dostawa już od 100 zł
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, niezbędnych surowców, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów i rozróżniania
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, niezbędnych surowców, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów i rozróżniania śniadań hotelowych oraz sposobów ich podawania. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.
Niedostępny
Darmowa dostawa już od 100 zł
Na razie nie dodano żadnej recenzji.