WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

TECHNOLOGIA I TOWAROZNASTWO PODRĘCZNIK Urszula Łatka

TECHNOLOGIA I TOWAROZNASTWO PODRĘCZNIK Urszula Łatka - WSiP
search

    TECHNOLOGIA I TOWAROZNASTWO PODRĘCZNIK Urszula Łatka

    Urszula Łatka

    WSiP

    9788302087844

    23.5 x 16.5

    142

    miękka

    Podręcznik jest przeznaczony do nauki przedmiotu technologia i towaroznawstwo na poziomie technikum.
    Zawiera wiadomości z zakresu klasyfikacji i znakowania towarów, podstaw procesu produkcyjnego i jego powiązań z jakością wyrobów. Omówiono w nim podstawy normalizacji oraz systemy zapewnienia jakości, zasady certyfikacji i akredytacji w Polsce i na

    Podręcznik jest przeznaczony do nauki przedmiotu technologia i towaroznawstwo na poziomie technikum.
    Zawiera wiadomości z zakresu klasyfikacji i znakowania towarów, podstaw procesu produkcyjnego i jego powiązań z jakością wyrobów. Omówiono w nim podstawy normalizacji oraz systemy zapewnienia jakości, zasady certyfikacji i akredytacji w Polsce i na świecie. Zapoznaje ucznia z prawami i obowiązkami konsumenta i sprzedawcy oraz z gospodarką opakowaniową, zasadami transportu i magazynowania, metodami przedłużania wartości użytkowej towarów oraz z właściwościami towarów (w tym produktów spożywczych).

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      TECHNOLOGIA I TOWAROZNASTWO PODRĘCZNIK Urszula Łatka - WSiP
      8,76 zł
      29,20 zł
      Taniej o: 20.44 zł (-70%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      TECHNOLOGIA I TOWAROZNASTWO PODRĘCZNIK Urszula Łatka

      Podręcznik jest przeznaczony do nauki przedmiotu technologia i towaroznawstwo na poziomie technikum.
      Zawiera wiadomości z zakresu klasyfikacji i znakowania towarów, podstaw procesu produkcyjnego i jego powiązań z jakością wyrobów. Omówiono w nim podstawy normalizacji oraz systemy zapewnienia jakości, zasady certyfikacji i akredytacji w ...

      Napisz swoją opinię